Arkadaşlar hamilelikte evimden aşırı tiksindim.evim derken bile tiksiniyorum.annemlerde kalıyordum 25 gündür.dün eşim ve annemin zoruyla eve geldim etrafa bakmak istemiyorum banyoya falan giremiyorum.tv ye bakıyorum sadece.eşimle alakalı bir problem değil bu tamamen evle ilgili.hatta evde o kadar piskolojim etkileniyor ki kusmam durmuştu yeniden kustum gece.annenlerin karşısında kiralık bir ev var.yeri çok güzel konum olarak.benim evim de ücra uzak.eşim restaurant işletmecisi öğlen gidip eve 12 de gelebiliyor.erken çıkmış haliyle bile o saatte geliyor.ben çalışan bir insanım annemlere yakın mevki olarak daha iyi olan o eve taşınmak istiyorum annem daha çok destek olur ve kendimi de çok iyi hissedicem orda daha güvende hissedicem.ve oralarda kolay kolay ev bulunmuyor bulmuşken taşınmak istiyorum.eşim önce tamam dedi sonra ev yıpranmış hem de çok masraf çıkacak dedi.şuanki evimizde daha iki ay oturduk kontrat var bi de çünkü 12 aylık.ev sahibi sıkıntı çıkarır diye eşim vazgeçti😥şuan oturduğumuz ev çok lüks o ev daha oturmuş 7 yıllık bir site.pazar günü de psikologa gidicez.sizce eşimi nasıl ikna edebilirim???zorla evi bana sevdirmeye çalışıyo ben iyice nefret ediyorum