anneligicokksevmisbiri Kizlar merhaba şu an 3 ay 22 günlük bir bebeğim var ve sezaryenle doğum yaptım 7 Nisan’da 1 Haziran da adet gördüm sonra görmedim ve gebe olduğunu farkettim bugün doktora gittim kese var ile yok arasında bişey dedi kan testi sonuçları istedi bir risk olup olmadığını sordum var dedi düşük olabilir ve rahim parcalanabilir her şeyi kan testine göre bakica vs şimdi ben sonuçlara baktım bir labaratuvar da arkadaşım var yolladım bebek 6 hafta diyor ve değerler oldukça yüksek benim ne yapmam lazım kizlar sağlığım açısından çok riskli olur mu ?
Minikincim anneligicokksevmisbiri Senin değilde bebek açısından daha riskli benimde oğlum 1 buçuk yasindayken ikinciye hamile kaldim 2 yıl gecmeden hamile kaldığım için düşük riskin yüksek oluyor ben bı bebeğimi öyle düşük yaptım şimdi oğlum 2 yaşında tekrar hamileyim 19 haftalık yani rahmin ve vücudun kendini toplaması 2 yıl sürüyormuş bu hamileligimde bile doktor bı öncesinde düşük yaptığım için progestan kullandirdi 3 4 ay
vildankocc anneligicokksevmisbiri canım benım bebegım 3 aylıkken hamıle oldugumu ogrendım suan 8 aylık hamıleyım gayetye saglıklı cok aukur :)
Hatcik2000 Onunla bi ilgisi yok herkes aynı olmuyo bnde kızım 1 yaşındayken hamile kaldım şuan 9 aylık oldum dogurcam nerdeyse herkesle bir değil
anneligicokksevmisbiri Hatcik2000 öyle değil mi bende öyle düşündüm hani Rabbim verdiyse kolaylığını da verir hakkımda hayirlisini da verir elbet
Minikincim anneligicokksevmisbiri Bunyeyle de alakalı birşey herkeste aynı olacak diye birşey yok yalnız hurafe değil bilimsel olarak doktorlar 2 yıldan önce hamile kalmayı önermiyor vücudun kendini doğumdan sonra toparlama süreci 2 yıl
Hatcik2000 anneligicokksevmisbiri aynn cnm kötü düşünme ve bn o kadar ağır iş yaptım yani yok öle bişi
anneligicokksevmisbiri Hatcik2000 eşim de çok korkuyor bu yüzden istemiyor napicam bilemiyorum ben istiyorum ama 🥺😞
Hatcik2000 anneligicokksevmisbiri Allah’ın verdiği cana kıyma sakın öyle bişi yok bnm kızım yeni girdi 1 buçuk yaşında bn dogurcam 40 doldu düşün yani batıl inançlar
anneligicokksevmisbiri Hatcik2000 evet ben asla kıyamam eşimi ikna etmeye çalışıyorum o da olucak gibi bana bişey olur diye korkuyor bu yüzden istemiyor
merve100 Canım bi arkadaşımla aynı zamanda bebeklerimizi kaybettik ben normal o sezaryen ile doğum yapmıştı ben 6 ay korunayım derken o o ay hamile kalmış , hiç adet görmedi bile sıkıntısız 2. Sezaryanını oldu . Herkeste aynı olmuyor rabbim yardımcın olsun
Minikincim Hatcik2000 Yazdığımı tekrar oku bende herkesin bünyesi bir değil dedim yazmış olmak için yazma ya bilinçli bir şekilde cevap ve ya da süs