Denizmina Kizlar selam ikinci hamileligim bi hafta sonra tetanoz aşısı olucam. Ilk hamileligimde bir hafta kolumu kaldiramamistim simdi kizim oldugu icin mecbur onunla ilgilenmem gerekiyor. Varmı bu duruma çaresi olan herhangi birşey yapip ağrı yasamayan
greybrde Denizmina ilk gebeliğim 1. doz 20. Haftamda vuruldu vurulduğu gün yoğun misafirim vardı ve ertesi gün ince ince ağrı oldu ama tatlı bi ağrı 2. Doz 25. Haftamda vuruldu ev sakindi kolumuda çok kaldırmadım çok şükür hiç ağrımadı ağırsa buz koy parol iç demişti ebe sizde çok kaldırmayın kolunuzu buz koyun hap için acı olursa 😊
minikcivcivim Denizmina soğuk buz uygulamak canim bende bugün 2.dozu oldum şükür şuana kadar ağrı olmadi artı oldum eve geldim mutfak dolaplarını sildim hareket ettirmek de iyi geliyor eğer ağrı olursa buz uygulayacağım.
Denizmina boncukbiranne yaa insallah bende de olmaz ilkinde cok ciddi agrim olmustu kisiden kisiye degisiyor demek yada hemsireyle alakali da olabilir
Denizmina greybrde bende de ilk gun agri olmamisti 2.gun baslamisti korkuma ikinci doza gitmemistim hemsire diyor kacamadin bak yine olacaksin:)
Denizmina minikcivcivim tesekkur ederim agri olursa biz uygulamasi yaparim bilmiyordum insallah gerek kalmaz
greybrde Denizmina bende korktum olmasam olmazmı dedim ebeyede doğumda seni koruyacak bu inne tercih senin dedi
minikcivcivim Denizmina inşalalh canim 🌸Valla bende 1.ci dozda ebe öyle demişti iyi geliyor şimdi olursa yine yaparım ama olmaz umarım 🙏