Meliskam Merhaba kizlar napiyosunuz nasil gidiyor ? Ayrintiliya gittinizmi ? Kac qram oldu minik serçeniz 🐣 hangi testleri verdiniz ? Ne ilaçlari kullaniyorsunuz ? Uykunuz nasil ? Haydi sohbet edelim 🤗🤗🤗
BallyavruM Meliskam of offf 2 haftadir detaylı için randevu almaya çalışıyorum bir türlü alamadım bu gidişle yaptiramicam 😭 özeller de çok pahalı 23+1 olduk kilosunu boyunu şuan bilmiyorum inşallah haftaya kontrolüm var 😷😷
Meleekdincc Meliskam 39+1 fenalardayim dün geceden beri geçmek bilmeyen bir bel ağrısı gelmek istemeyen bir bebis 🙄
Celcel67 Meliskam daha yeni ayrıntılı yaptırdım ufak bir sorun çıktı onun icin tedaviye baslayacağız 🥰 23+3 de 589 gr dedi doktorumuz onun dışında herhangi bir test yaptırmadım daha
prensannesi1903 Meliskam 23+6 490 gram 28 cm dedi detayli ultrasonda gordum cok tatliydi sukur bi sıkınti cikmadi. Elevit diye multivitamin kullaniyordum ama domuz jelatin iceriyormus cok kizdi bana bende ben nerden bilebilirim diger doktorum yazdi dedim. Bu hap piyasadan kaldirildi hemen cope at dedi decavit yazdi bi ona takildim
Nadyaski Ben 23 3 oldum pazartesi idari izne çıkacağım 21. Hafta gittim detaylı usgye 1 hafta ileriden gidiyoruz dedi doktor 510 grdı pazartesi kontrol özledim valla ❤️
Meliskam Celcel67 🐣 bende 22 de yaptirdim ayrintili 490 qr…bir sorun cikti dedi burun kemigi haftasina gore kucuk…bir onu taktim kafaya
Celcel67 Meliskam bizimde midesi şiş çıktı onu cok taktım kafaya doktorumuz oyle kotu birsey yok ama yinede tedavisine bakalim dedi perinotolojiye gozukecegiz simdi
Okaliptus Benim iyi geçti detaylı şükür. Ama ben hızlı kilo alıyorum maalesef 22. Haftam bugün bitiyor 8,5 kilo aldım bile sizde kilo durumları nedir kızlar😥
Burnes Okaliptus 22 haftalık benımde yeni girdık 63 ile hamıle kaldım suan 67 ve 68 bantında gidiyorum
havakcdl-48 Sose21 benim 24+ 2 benim de kızim olacak inşallah program 7aralik gösteriyor ama bana da kasımın son günlerinde olacak mis gibi hissediyorum
Mom673 prensannesi1903 canım o eleviti bende kullanıyorum su an ne gibi sorunu var ki çocuğa kötü bir şey yapıyor mu 🥺🥺🥺🥺🥺
prensannesi1903 Mom673 valla eczaneyede sorduk ambalajinda domuz jelatini icerdigi icin piyasadan kaldirilmis. Decavit yazdirdik evdeki elevitide cope attim
havakcdl-48 Merhabalar bizde bugün 24+2 olduk din muayene mız vardı kızım 713 Gr ve çok şükür sağlıklı dedi doktor. Karnında ara ara ağrı oluyor büyümeye çalıştığı için Galiba ve tekmeler den dolayı geceleri zor uyuyorum daha şimdiden 😊