Turti Hamişler açılma olduğunu nasıl anlarız acaba 39+1 olduk son dönemlerde sanki altım zorlanıyor gibi bebek haraket ettikçe bu durumu yaşayan varmı ? Çatı muayenemde olmadı
[silindi] Turti o his bende bayadir var acilmam yok sanirim onunla acilmanin alakasi yok ama kanalda yani asagida olmasiyla var
Suleasyaa Vajinam ve makatim dışına çıkacak gibi ağrıyordu ama 2 gün önce çatı bakıldı açılma bakıldı acilmam sıfırdı. Bebek kanalda olunca oluyormuş o durum. Açılmayı anlamak mümkün değil dedi doktor
Berraeva Suleasyaa Ben salı gunu çatı muayenesi oldum bebek kanalda değilmiş henüz ama açilmam 1 cm çıktı neye göre acılma oluyo tam belirsiz aslında
Turti Parinas dışarıdan anlaşılmadığını biliyorum zaten açılmayı tetikleyen şeylerin ne olduğunu soruyorum bunlar açılmanın habercisi mi acaba diye soruyorum
Parinas Turti hmm anladım soru yanlış olmuş o zaman. Açılma olmsı için birçok yöntem var uzun yürüyüşler squat plates topuyla zıplama hurma ananas yeme ahududu yaprağı çayı içme ilişkiye girme vs vs gibi