Susamtanem2 Çok çok geçmiş olsun orada yaşayan güzel anneler İzmir depremini yaşamış ve hala etkisinden çıkamamış biri olarak acınızı yürekten, çaresizliğinizi derinden hissediyorum. Rabbim bundan sonra güzel günler göstersin 🍀
Esraali Susamtanem2 kac yeri yaktılar hayvanlar gitti insanların emegi gitti bunları yapanı bulup o ayese atmak lazım hain serfsiz cok güzel besleniyor
Susamtanem2 Deniz00 izlerken dayanamıyoruz sizi düşünemiyorum bile umarım en az can ve mal kaybı ile kurtulur ama görüntüler gerçekten korkutuyor siz nasılsınız 😔
Deniz00 Susamtanem2 gerçekten çok zor durumdayız şehir merkezine gelecek korkusuylayız kapı pencere açılmıyor her yer kül duman. Vatandaşlarımız hayvanlarımız ölüyor
Susamtanem2 Esraali insanlar deprem yangın sel tarzı şeyleri doğa afet olarak görüyor ya bende buna deli oluyorum evet deprem doğal afet ama yıkılan evler kul yapısı evet yangın doğal afet ama yakan kul yetersiz kalan bilinçsiz olan yine kül her yere paralar gidiyor ama ne alt yapımız var ne de bu tarz durumlarda b planımız
mom11111 Durum medyadakinden daha ciddi balkona çıkıp nefes alamıyorum heryer duman gökyüzü görünmüyor heryer yanıyo Allah yardım etsin hepimize 🙏
Susamtanem2 mom11111 Deniz00 keşke dua etmekten başka şuan elimden daha başka şey gelse İzmir depreminde o korkuyu yaşadım evde duramayip dışarı attık kendimizi şuan sizi düşünüyorum dışarı da cikamiyorsunuz Allahım biran önce durdursun mucize olsun bunu yapanların yanına da bırakmasın inşallah 😔😔