Gebeliğimin ilk başlarında böyle değildim şimdide çok şükür her şey normal kızım sağlıklı bende 24. Haftaya giriyorum ama dün geceden beri haram oldu uykular ağrım sızım bir yana çok korkuyorum yani çatı muaynesi bir anlatıyorlar doktor elini sokmuş kan gelmiş bilmem ne bir diyorlar erken doğmuş diye bebeğime birşey olur diye zaten aklım çıkıyor doğumda dikiş atılırsa normal istiyorum tek başımayım günlerdir destek alabileceğim arayan soran ne bir annem ne bir kayınvalidem var annem sağ ama ufacık şeyleri büyütüp küslük bahanesi yaratır ( taşınacağım için yardım etmemek adına ) o kadar kendi başımayım ki ilk bebeğim ve her yerimi delik deşik etseler üzülmem sanırım ama tek sıkıldığım nokta doğumum da bir kaza olursa çünkü kimselere güvenemiyorum artık ve saatlerce ağlayasım var zaman ilerliyor hiç böyle korkularım olmamıştı uyurdum hemen endişe panik kaygı olmazdı yani ölmekden korkmuyorum ama bebeme bir şey olursa umarım bende yaşamam o benim tek umudum allahım hepimize sağlıklı bebekler versin çok zor geliyor çünkü yaralı olan anneleri görmek okumak hissetmek…