HEY03D Minik_mucizem2 benim 1 hafta kala 2.9 çıktı ilaç kullanmam gerekiyordu kullanmadım bekledim. Sonradan yükseldi 😇 isterseniz biraz bekleyin sonrasında testi tekrarlayın. Hayırlısı olsun hakkımızda ♥️
SayeMom Minik_mucizem2 yükselir canım bende kan verdiğim zaman beta 3 çıktı 2 gün sonra 42 çıkmıştı o zamanlar 3+3 tüm tabi adete göre, kana göre 1 hafta falan😂😂 şimdi 10 haftalık gebeyim🌸💕
Minik_mucizem2 HEY03D Inş hamileyimdir. Ilk gebeliğim boş gebelikti 2 şubatta erkn gblk testi yapmıştım silik çıkmıştı gecikmenin ikinci günüydü 4 şubatta kan vermiştim 220.6 ydı. Bu defa bir hafta var daha acaba yukselir mi yada geç dollenme midir
HEY03D Minik_mucizem2 bende 2 Mart’ta kanda pozitif çıktı benimde boş gebelikti nisanda kürtaj olmuştum. Hikayemiz benziyor inşallah yükselir 🙈
Ayguns Minik_mucizem2 bekleyin adetiniz geçsin bence kendinizi rahat bırakın kafanızı meşgul etmeyin. İnşallah hayırlı haberler alırsınız 🙏
Minik_mucizem2 HEY03D bende 9 martta olmustum ve sanırım ardından kimyasal gebelik geçirdim bu ay da belirtilerim var kan verdim 2.0 cıktı inş yukselir diye bekliyorum
Minik_mucizem2 SayeMom ne güzel 🥰 Rabbim banada nasip eder InşaAllah . Bebisiniz de sağlıkla doğar inş
Emnzr Minik_mucizem2 bir hafta beklemenize gerek yok iki gün sonra tekrarlarsanız da eğer gebelik varsa sonuca yansır
Minik_mucizem2 Emnzr beklemek daha iyi olur diye düşünüyorum tabi sabır edersem ..😊 hem randevu da almış olurum bi haftaya
Emnzr Minik_mucizem2 ya evet öyle ama ben dayanamamıstım sağlık ocağında hemen tahlil vermiştim. İnsallah güzel hayırlı sonuçlar alırsınız 😊
Minik_mucizem2 Emnzr inşaAllah hayırlı güzel sonuçlar alirim . Bende dayanamıyorum ama diyorum ki en azından sabredeyim bekliyim belki tek seferde en güzel sonucu alirim diyorum 🌸