UsanmazPandaaa 58-ilkay 29 haftayla kenardan sıvışabilirmiyimmm😂😂😂 bebişim çok iyi durumda ama kilomu bilmiyorum doktorum tartmıyor önemsemiyor bende bakmıyorum hiç 😂😂
Sita3434 58-ilkay 29.hafta yarın öğreneceğiz kilomuzu 😌 bebek pozisyonları nasıl bu hafta doğum pozisyonu alanlar var mi
Pembe_duslerr 58-ilkay 31haftalıgım 7kilo aldım pazartsi doktora gidecegim bebişimin kilosu ozaman belli olacak bir aydır gitmiyorum
miniksevdamm 58-ilkay 30 haftalığım ben 12 kilo aldım yarın kontrolümüz var bakalım minnoş kaç almış 27 haftallıkken 1100 grmdı
elisa123 28.haftaya yeni girdim bebeğin kilosu da 1 kilo 89 grm doktor zayıf dedi bana norml geldi sizce hanımlar 🤗
TosbikAnnesi elisa123 30.hafta bir kilo olan bebekler vae doktor 1150 gram a normal dedi diye duymuştum arkadaşımdan içinizi ferah tütün artık daha çok alacak nasılsa
elisa123 TosbikAnnesi inşallah sağlıklı olsunlar da elimden geldiğince de dikkat ediyorum beslenmeme 🥰
TosbikAnnesi 58-ilkay bende salı günü öğreneceğim inşaallah büyümüştür mercimek hamilelik biraz zor hala bulantı kusma zoferli günler bir de sıcaktan mi bilmiyorum ama kafam uyuşuyor başım dönüyor sanki ayakta duramıyorum bazen bacaklarım kütük oluyor akşamları