lina1233 Pirayeada gebelikte vişne yemek zararsızdır, ancak aşırı tüketildiğinde, şişkinlik, gaz ve karın ağrısı gibi şikayetlere neden olabilir. Eğer vişne tükettikten sonra herhangi bir rahatsızlık hissederseniz, hemen doktorunuza başvurun
Kusciviltisi Vişne yemedim ama gebeliğinin başından beri kaynatıp suyunu içiyorum bir sorun yaşamadım 🌸
Pirayeada Kusciviltisi ben daha önce kızılcık kaynatıp içerdim erken doğum yaşadım onun ilgisi var mı bilmiyorum ama artık hiç bişeyin suyunu içmiyorum bebeğimi kaybettim
Kusciviltisi Pirayeada beni doktorum bu konularda özellikle uyarmadı bebeğin plasentasına rahim ağzına felan baktı hatta bakıp dedi ki sen atlasan da zıplasan da ağır da kaldırsan erken doğum olmaz bi riskin gözükmüyor ama tabi takip edicez. O yüzden gebeliğe bağlı diyelim biraz da inşallah bu bebeğinizi sağlıcakla 40. Haftada kucağınıza alırsınız ♥️
Pirayeada Kartanesi8 fazla yememeye çalışıyorum kanı sulandırır bu meyveler. Kan sulandırıcı kullandınız mı
Pirayeada Kusciviltisi inşallah çok teşekkür ederim. 9 ay sonra tekrar hamile kaldım artık her şeyden korkar hale geldim valla cnm
Kusciviltisi Pirayeada haklısın valla canım ben olsam bende korkardım. Ama gerçekten artık takdiri ilahi olduğuna inanıyorum. Biz sadece kendimizi suçluyoruz bişeyler olunca mesela ben ilk haftalar aşırı dikkat ediyordum korkumdan ilişki haftada birdi sonra baya arttı ve Allah’a çok şükür bisey olmadı, kaç defa koltuk ittim geçen bazayı indirdim kaldırdım doğru mu tabiki değil ama bebeğim sağlıklı, kaç kere sinir atağı geçirdim bazı olaylar yaşadım 2 gün yemek yemediğim oldu hani kendi kendine bazen diyorum bunları yaşamama rağmen bu çocuğun yiyecek ekmeği varsa bu dünyada yiyor gerisi boş
Pirayeada Kusciviltisi o da doğru veren Allah alan Allah cnm. Ama sen yine de ağır işler yapma cnm korkularımı da yenmeye çalışıyorum
Kusciviltisi Pirayeada valla sonra zaten deli gibi pişman oluyorum annelik yüreği işte. Köyde babannelerimiz ananelerimiz neler yapıyormuş en basiti benim annem bile öyle pamuk ipliğine bağlı değil aslında ama biz çok korkuyoruz bende dahil okuduklarımızdan vs allahım hepimize sorunsuz gebelik sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin 🌸
Pirayeada Kusciviltisi âmin amin cnm eskiler organik besleniyordu ondan güçlü oluyorlardı sağlıklılardi. Yine de Allah’a emanet ona güvenelim ben hep kaybetmekten korkardım ve korktuğum başına gelmişti sen de korkma her şey Allah’tan