Rabia42 canim ben de 6 gundur cekiyorum.doktora da gittim.lakin hamile oldugumuz icin yapilacaklar kisitli haberin olsun.ben sana guzelce anlatayim ne yapman gerektigini ama sunu bil 3 gun acisini cektikten sonra kendi kendine gidecek sakin acele etme bosyere. O arada da acini dindirecek seyler yazicam buraya.birebir uygula 3 gun sonra zaten duzeldiginde demisti dersin :) haa ama sislik yok olmiycak cunku bebek asagiya baski yapiyor onun caresine anca dogumdan sonra bakacaksin.bu arada sakin ekmek yeme, pirinc yeme.artik sivi beslenmeye baslamalisin maalesef yoksa tum emekletin bosa gider. Tuvaletin cok gelmis gibi hissetsen de sakin ikinma.zaten karnindakiler yumusiycak soyledigim gibi beslenirsen. Kuru kayisiyi mutlaka bol bol ye ama bak mutlaka. Sonra her gun devamli sicak suya oturacaksin. Otur hic korkma bana da kadin dogumcum onerdi. Dicak su hem yumusatiyo hem de acini dindiriyor.her tuvaletten sonra kucuk tuvaletten sonra bile sakin soguk suyla yikama surekli sicak suyla yika.sonra da guzekce kurulayip dedigim kremleri sur. Hamile oldugun icin kortizonsuz sureceksin. Bir tanesi, procto glyvenol. Bir tanesi hemopropin.proctolog veya anestol da surebilirsin.bunlar orayi uyusturur ve yumusatir. Kabiz isen surup var onu ic ama degilsen ilac alma, daflon da var ama dedigim gibi ilac almamaya calis.yapamazsan o zaman alirsin. Bazilarina pamuga zeytinyagi koyup orada butun gece bekletmek de iyi geliyor ama bana sarikantaron yagiyla beraber yapmis olsam dahi iyi gelmedi acikcasi.sen onu da dene yine. Yapabileceklerin bu kadar zaten bosyere baskasindan medet umma.ben dahileyeye de gittim, kadin dogumcuya da gittim.hepsine gosterdim acidan ve herseyi denedim.sonuc bunlar tatlim.daha da kendini yorma hadi kolaay gelsin