Eda766 canim biraz uzun olacak ama tecrubemi paylasacagim seninle. 36 37. Haftalarimda kasintidan kaynakli bi hastalikla cebellestim butun vücudum kipkirmiziydi kaynar su dökülmus gibi karnim bacaklrim kollarım kasinmadan duramıyordum her doktora gittigimde bebegin kilosu durumu iyi dediklerinde dogumu baslatin dayanamiyorum diyodum. Sicak kasinti kocaman bir gobek cekilmuyordu.3 4 hafta her gittigimde yalvardim sezeryana alin ne olursunuz diye. Doktorum bekletti hep normal doguma aykiiri bir durum yok diye.ne zaman dogurucam diye sorup durdum sana bagli ne zaman doğurursan dediler. Tam 40+1 sanciyla hastaneye gittik.5 cm aciklik vardi korktum aglamaya basladim doguramiycam diye. Dogumhaneye girerken esimi bile göremedim.tam 6 saat sanci cektim dayanilmazdi gercekten bagiriyordum bittim tukendim gucum kalmadi doguramicam sezeryana alin.ben tukendim dedikçe yeniden denedik doktorlarimla saat tam 4.30 cengele alindim 2 kere guclu ikinmayla kafasi cikti gerisi yag gibi akipp gitti.kafasi ciiip.vucudu kayinca oh rahatldim dedim.ve o 6 saat boyunca çektiğim sanciyi ikinmalari unuttum. Suan o.agriyi bile.hatirlamiuorum tek.hatirladigim.bebegimin kafasinim ciktigu vücudunun kayip gittiği ve bebegimi gordugum an..hic korkma zor olan sanci ve ikinma kismi ❤❤