Prensesiminyolculugu NurCeren00 evet bakmıştım elemistim Koçtaşi model yoktu yeni modeller gelmiş indirimli fiyatlar da hoşuma gitti bir kaç model
Prensesiminyolculugu nvn-mutlu buldum buldum en son atan birinin attığı çok hoşuma gitti şükür 🙈 25 haftalık kuzum ama babamlar memletten geliyor onlar gelmişken beşik dolap kurulumu felan ona yaptıracağım hazır olsun diyorum ondan acelem☺️
ZEHRAUZUMCU Prensesiminyolculugu istikbal de smart gardrop var. 2 ve 3 kapaklı seçeneğiyle. Fiyat olarakta uygun değerlendirebilirsiniz.
inva Prensesiminyolculugu rica ederim🌸 en iyisini yapıyorsun bazen köyü yorumu yayınlamıyor bile trendyol o yüzden yakın tarihteki iyi yorum fazla olmalı iadede sıkıntı olmamalı mutlaka inşallah istediğiniz dolabı bulursunuz☺️
Prensesiminyolculugu eylusko fiyat biraz yüksek çünkü odası içinde daha sonra tekrar alacağım şimdilik okadar para vermek istemiyorum 😊
Nelmali Prensesiminyolculugu yakınlarınızda yapan yer varsa internettekilerden daha saglam olur istediğiniz boyutta da yaptırabilirsiniz ben oyle yapmayı planlıyorum
Prensesiminyolculugu Nelmali maalesef bu şehirde yabancıyız ve yapan yerler burda çok çok pahalı zaten oda yapana kadar ideraten birşey alacağım suanlik😊
Ozlem23 Prensesiminyolculugu 😄😄 bence çekmeceli bı sofonyer alıp ustunede a101 e gelen ayakkabılıktan alıp içine raf yerine aşkı yaptirabilirisiniz üst üste koyarsınız
Asl90 Prensesiminyolculugu haklısın canım fiyatlar artmış ben daha uygunu almıştım. İnşallh gönlüne göre uygun güzel mobilya bulursun ☺️