Prensesiminyolculugu Cilek vivense Ikea dışında öneri yaparmisiniz dolap alacağım ama asla alacak güvenilir yer bulamıyorum hanımlar ? Alıp memnun olduğunuz hatta fotoğraf da atarsanız çok yardımcı olursunuz ..
Ozlem23 Prensesiminyolculugu çekmeceli birşey al çok fazla aski ve geniş raf ise yaramiyo bir iki olsun tabi ama çekmece çok iyi
Prensesiminyolculugu nvn-mutlu fiyatı baya uygunmuş büyüklüğüne göre ve modeline göre😌 ama bunu koyacak yerim yok maalesef ben iki kapaklı alt kısmı da çekmeceli istiyorum sifonyer de almicam ikisi bir arada gibi olsun diye
Prensesiminyolculugu nvn-mutlu teşekkür ederim canım inşallah ama görüyorsun ki yazmıyor kimse halbuki nekadar önemli şuan benim için bir kaynana postu kadar ilgi göremiyor 😌
nvn-mutlu Prensesiminyolculugu 🤷♀️ Herkesin ilgisi aynı şeylere odaklı değil maalesef olsun canım araştıra araştıra en güzelini bulursun ❤️
Prensesiminyolculugu nvn-mutlu özellikle yazıp aramışsın valla çok teşekkür ederim ya model güzelmiş fiyatta bayaa iyi yorumlarda bakayım bunu kalpledim ☺️ Trendyol hiç aklıma gelmemişti
Prensesiminyolculugu Ozlem23 evet oyzuden zorlanıyorum genelde cekmecesiz modeller ama şart çekmece öyle daha kullanışlı olacak benim için
nvn-mutlu Prensesiminyolculugu ne demek canım ❤️ trendyol birçok şeyde kurtuluş oluyor gerçekten inşallah içine siner
Prensesiminyolculugu greybrde evet bak bu da hoşuma gitti camlı istemem diğeri de güzel ama bunuda kalpledim teşekkür ederim 🌸
greybrde Prensesiminyolculugu https://ty.gl/9h1fled bir diğeride bu alanlar resimli yorum yapmış bakın isterseniz ben çok beğendim
Prensesiminyolculugu greybrde oda güzel ama ben daha sade sussuz camsiz perdesiz şeyler seviyorum aslında bohem tarzı istediğim ama bulmak ne mümkün ☺️
Prensesiminyolculugu nvn-mutlu bulamadım kuzum ya başka sizin attiklariniz dışında yorumlar baya kötü malzemeleri beğenilmemis hiç😩