Yarendeniz Kızlar yarın sabah sezeryan olucam ikinci doğumum ilkinde geneldi ama bu sefer dr um spinal dedi korku ve heyacanı aynı anda yaşıyorum dualarınızı eksik etmeyin tecrübeli anneler desteklerinizi bekliyorum Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah 🙏🏻 Sağlıkla kucağımıza alalım bebişlermizi 🤦🏼♀️
MucizemE [bilinmeyen] biraz daha bekleniyor benim bildiğim her hangi bir sorun mu var? Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin 🙏🏾
Yarendeniz MucizemE bekleyebiliyorsunuz bi sıkıntı olmadıkça ama benim dr izne gidicekti gitmeden ben istedim izindeyken sancım gelir başka dr a kalırım diye ilk sezeryandada aynı dr daydım
Yarendeniz [bilinmeyen] normali 10 gün önce ama benim dr iznr çıkıcak ilk doğuöumda da aynı dr du o izindeyken bişey olur diye ben istedim
Nebiyeee Allah yardimcin olsun canım saglikla kucagina alirsin insallah💜 bende 36+3 de kontrole gittim bebegimin karin cevresi 3 hafta geriden geliyomus kilosu da 2450 gram sezeryan olma ihtimalim var korkuyorum😭
Yarendeniz Nebiyeee 2450 az değil kilo doğuncada alır merak etme içini ferah tut sağlıkla gelsinler inşallah 🙏🏻