Civciv_geliyor1 Kızlar yurt dışından eşimin kuzeni gelecek birşey istiyor musunuz dedi, oranın pişik kremleri şampuanları falan güzel oluyor bildiğim kadarıyla kullanan var mı aranızda bebek için belki onları isterim 🥰
Minigimyolda Civciv_geliyor1 Ablam Almanya’dan geldi bübchen şampuan pişik kremi ve losyonunu getirmiş daha kullanmadım ama yorumları güzel
UsanmazPandaaa Civciv_geliyor1 devamının kesin gelmeyecegi şeyler bence isteme 😂 bir iki tane getirecek bittiğinde burdan bir markaya geçeceksin belki alışmayacak vicudu bebişin
Morvy Civciv_geliyor1 almanyada hipp ve bübchen öneriliyor bende ailemden istedim bütün herşeyini bübchen den aldılar tabi bu markalar burdada mevcut ama burada çok pahalı o yüzden onlardan istedim😬
QOH Civciv_geliyor1 huggies bebek bezi iste 😅 bir de bebek arabası isteyebilirsin almadıysan baya ucuz oralarda 🤭 diğer bakım ürünleri hemen hemen burada var ya da siparişle alabiliyorsun ama bu ikisi tercihim olurdu.
UsanmazPandaaa DemetF işte iyi olur ona bişi diyemem ama türkiyede bulamayacagımız şeyleri alıştırmak bana saolsun kıyafet getirdiler birsürü benim almama gerek kalmadı
DemetF UsanmazPandaaa bende bilmiyorum teyzemler solemis onlarin cocuklarina da getiriyorlardi.getirsinler dursun biraz buyuyunce kullanlir diyorum bende :)
Esraali Civciv_geliyor1 kac sene önce kardeşimin komsuusu kardeşime bir sürü bebek bakım ürünü getirdi bana da pişik kremi verdi o kadar iyiydi ki bir de emzirme sütyeni onlar mı daha kaliteli yapıyor biz mi bulamıyoruz bilemiyorm
kubratskya_ Civciv_geliyor1 benim kuzenim de huggy quen bebek arabası gönderdi doğum hediyesi olarak 🥰
Addile Civciv_geliyor1 bize soran olsa pişik kremi derdim 😂 o kadar iyi ki kendim de kullanıyorm kaç yıl önce getirmişti bi akraba yaraları hemen kapatıyor rahatlatıyr aynı ürünü burdan alıyorsun tırt