Meraklibiri Kizlar adetime 12 gün var sabah ilk idrarimla erken gebelik testi yaptim ve cok ince silik cizgi çıktı testi attım atmasaydim fotosunu aticaktim kafam karıştı
Pembepanterr Meraklibiri Canım kuruma çizgisi olmasın o adete 12 gün varken çıkması doğru mu bilemedim çünkü o testler adete 6 güne kadar olan gebelikleri saptayabiliyor
Pembepanterr Meraklibiri Hem de yani yumurtlamanı 2 gün geçmiş nasıl hamile kalıcaksın ki 2 günde son adete 14 gün kala falan oluyor ya yumurtlama öyledir diye tahminde bulunuyorum senin içinde sadece tahmin bilemedim 😊
ilkgozagrimhavinim Meraklibiri çok erken. Ki erken gebelik testi beni ilk ay yanılttı. Adetime 6 ve 5 gün kala yapmıştım. İkisindede silik pozitif gördüm. Ama hamile değilmişim.
Mviekran Meraklibiri 7 gün kala idrar testinde çok silik gördüm kan testi verdim 5.23 çıktı bi test verip baktırın emin olmak için
Meraklibiri Pembepanterr 5 dk sonra çıktı canm ben kizimda normal gebelik testiyle 2 gun varken ogrenmistim erken dollenme oluyo benim
Pembepanterr Meraklibiri İnşAllah vardır canım adete 2 gün kala öğrenirsin tabi çok normal 6 gün kalaya kadar öğrenebiliyorsun ama 12 gün çok fazla olsada çıkması zor