Meltem_aras Dün geceden beri sırt ve bel ağrim var normal diye düsündüm ama normal ağrinin arada kesilmesi lazımmış benim hic geçmedi acile gidicem diyorum ama alttan muayene olmak istemiyorum, bilmiyorm normal ağrılar mi? Aramizda yaşayan var mi?
Gmsyusra Meltem_aras Dün bende öyleydim hiç geçmedi arada azaldı 2-3 dakika sonra geri arttı. Bugün doktora gittim serviks kısalmış doğum çok yaklaşmış bebeğim kanala 3 hafta önce girmişti zaten. Yeniden pruloton iğne ve adalat diye kasılma önleyici hap verdi. 34+1 im
Ozgu_momy Meltem_aras Benzer şikayetlerle 2 gün önce gittim acil e , nst bakıldı usg bakıldı , kan idrar tahlili bakıldı . Alttan muayene edilmedi , edilmek istese de kabul etmezdim . Sizin onayınız olmadan yapamazlar muayene
Rbkny Meltem_aras 10 gün önce şiddetli kasık agrısı bel agrısı migde bulantısı ve bacak agrısı şikayetiyle gittim nst alttan muayene kan ve idrar tahlili yaptılar 1 cm acıkma gördüler serum verdiler agrılarım azalmadı fitil attılar sonra tekrar serum takıldı nstye girdim ve agrılarım azalmıştır eger azalmasaydı direk doguma hazırlicaklardı
Gmsyusra Meltem_aras Bilmiyorum ki bende ilk defa dün şiddetli yaşadım normal ağrıdır diye gitmedim. Bugün rutin kontrolum vardı normal ağrı değilmiş
Ozgu_momy Meltem_aras Hafif kasılma çıktı nst de ama sorun teşkil etmiyor bu haftalarda olağan dedi doktor , idrar ve kan tahlilinde de bir sorun çıkmadı. Bazen idrar yolu enfeksiyonu da benzer şikayetler yapabilir diye bir bilgi verdi .