ecemnas88 Dün kan testi yaptırdım 22.9 çıktı ultrasonda muaynede kese gözükmedi adet günüme 1 gün var doktorum 2 gün sonra tekrar kan testi ver hamile gözüküyorsun ama net konuşmak için erken dedi değer yükselmeye devam eder mi
mathildaa ecemnas88 2 gunde bir ikiye katlaması lazim degerin. 4. 5. Haftalarda ultrasonda gozukmeyebilir
mercimeginanne ecemnas88 sağlıklı gebelikse yükselir öutlaka :) hayırlı olsun bu arada :) benim kese değerim 1500-2000 arasındayken alttan görünmüştü
Gulcingezer ecemnas88 hayirli olsun ben ilk ogrendigimde 10.40 ’di her iki gune bir katlayarak artti ben 3 haftalikken ogrenmistim smdi 6. Haftadaykm kalp atisi icin bekliyorum sende duzenli kan ver 🙏🏻
Oglusununannesi06 Gulcingezer canım benimde sonucum 10.7 korkuyorum yükselmez diye pazartesi tekrar kan verecem
Minigimyolda ecemnas88 ben 15 le öğrendim iki güne iki kat artış önemli bu degerle kese görünmez o yüzden stres yapmayın inşallah yükselerek devam eder
Atlans ecemnas88 aynıyız benimde bugün 13.33 dedi doktorum 2 günde bir kan ver dedi inşallah artar değerlerimiz canım ❣️
Gulcingezer Oglusununannesi06 bende 3 haftalikken ogrenmistim o deger ciktiginda bak bakalim bi 2 3 gun snra tekrar kan ver zaten ikiye katlamasi gerek