Hndntrk 39. Haftadayım nst de sancım çıkmıyor ara ara adet ağrısı gibi karnım ağrıyor ama geçiyor düzenli değil açılmamda olmadı doktor 40 da yatış yapalım dedi gebelik şekerinden dolayı zaten en fazla 40+4 e kadar bekletiyormuş hastalarını merak ettiğim sancı ve açılma olmadan suni sancıyla normal Doğum gerçekleşiyor mu
Gulsunoyku Hndntrk benim gerçekleşmedi 40+1 de suni sancı 5 saat çektim bebek kalp atışı yavaşladı diye zorunlu sezeryan oldum
Nisanurr Benim sadece 1,5 cm açıklığım vardı 39+0da yatışım yapıldı ilk rahim açıcı verdiler peşine lavman sonrada suniyi verdiler ben o şekil doğum yaptım rahim açıcı zaten açılma yapıyor belli bi süre sonra ebelerde epey alttan muayene ederek dürtüklediler o şekil doğum yaptım ben
rf17 Nisanurr bana da haftaya için öyle söyledi doktorum. günüm doldu sancım açılmam yok. rahim açıcı fitil veririz diye.. ben de merak ediyordum açıkcası. o peki sancıyı da tetikledi mi, açılma normal seyrinde mi ilerledi?
Hndntrk Nisanurr sizin 1.5 cm açıklık varmış ama açıklık olunca ilerletiyor ama hiç açıklık yoksa etki etmeyebiliyor diye duydum ben birde herkeste etki şekli farklı sanırım
Yasminadem Benim eltim o şekilde Doğum yaptı sabah 11 gibi suni sancı verilmeye başlandı gece 12 de geldi bebişimiz
Hndntrk Yasminadem temennim suni sancıya hiç gerek kalmaması ama olurda gelmezse inşallah suni sancı açılma yapar
Nisanurr rf17 tabi canım açılma oldukça hafif sancın oluyor açılmam biraz uzun sürdü ama normal şekilde ilerledi sabah 8de başladık 3te doğumum oldu 9 cmle çatala çıktım
Nisanurr Hndntrk tabiki herkesin bünyesi farklı mesela ben 3 saat o kadar dozunu artırmalarına rağmen suniyi hiç hissetmedim sonrasında hissetmeye başladım herkes farklı ama inşAllah olur seninki
Ozlem16 Benim gecen hafta persembe 1 cm acilmam ve nst de sancm cikti eve geldim yarin sabah tekrr gidecem bakalim ne diyeck 39+2 oldm suni canciyi saatlerce cekipte sezaryana girmekten bende korkuyorm ama artk ne olacksa olsn hayirlisiyla dogurmak istiyorm iyice bunaldim geceler bitmek bilmiyor oturmaktan
Hndntrk Ozlem16 bende öyle düşünüyorum sağ sağlim doğsunlarda artık hangisi hayırlısıyla son zamanlar geçmiyor diyorlardı öyleymiş gerçekten insan sabırsızlanıyor sanki hiç gelmeyeceklermiş gibi 😊