Egeninannesi1 Kızlar, hangi bebek arabasını tercih ettiniz veya edeceksiniz? Bu konuda kafam çok karışık hem fikir olur hepimize 🥰
Feridee1 Egeninannesi1 Kraft pocket aldık biz ve çok beğendik. Özellikle az yer kaplaması çok iyi. Katlaninca valiz gibi oluyor
Ayse-24 Egeninannesi1 ben ilk travel sistem almayı düşündüm ama onların bütçeye uygun olanlarında pusetleri oto koltuğu olarak kullanılmıyor e bizde devamlı araç kullanıyoruz o yüzden puset oto koltuğu olandan ayrı bebek arabası ayrı olarak alacağız. Marka olarak da daha karar vermedik
hepoyleolurzaten Mom8237 renk olarak mı soruyorsunuz? Baby plus canyon travel sistem tek model çünkü 😊
hepoyleolurzaten Mom8237 biz e bebekten aldık direkt hiç bir fark olmadığı ikisininde aynı olduğu alt kısmının farklı olduğu söylendi onun için söylüyorum biz kahverengi olanı aldık ☺ alt sepeti farklı olanı var ama sadece renkleri var farkı olarak
Mom8237 hepoyleolurzaten ben de fiyat farkı olduğu için farklı düşünmüştüm 😂 nasıl peki memnun musunuz
hepoyleolurzaten Mom8237 henüz bir kaç gün önce geldi kurduk henüz kullanamadık ama bana hafif geldi oldukça 🥰 memnunum 😊