Tugcedgn Şaka gibi hamileliğim boyunca tiksinmem oldu koku hassasiyetim oldu fazlasıyla bazen bulantımda oldu ama hic kusmamıstım suan hamileliğimin 14. Haftasındayım ve sabah resmen kahvaltı yapamadım bir anda kusmaya basladım benim gibi yaşayan varmı :((((
Canselyaren Tugcedgn Cinsiyetle alakalı mi bilemem ama erkek bebeklerde sonradan kusma oluyor diyorlar
Esra-sari Tugcedgn ben 10 haftadan sonra kusmaya başladım yemek asla yapamadım 5 ay olana kadar da devam etti. 20 gün önce doğum yaptım soğan kokusu yumurta kokusu tam geçmiş değil
Hatice-Cihan Canselyaren sonradan mı olur erkeklemi alakalı bilmemde ilk gebeliğim erkekti doğuma kadar kustum ikinci kız okarda kusmadim üçüncüye hamileyim bir buçuk ay bulantı kusma halsizlik oldu şuan 16+2deyim Allah’ıma şükür bulantı kusma yok 🤲👍
sumeyraballl Canselyaren cinsiyetle alakası yk canm yengemn 2 oğlu var biri 2 aylık yeni doğdu ilk haftalarda kusmaları herşeyi başladı 30 haftaya kdr
Canselyaren Hatice-Cihan Ohhhh vallahi miss maşallah de😍 bn kızımda 3 haftadan 38 kadar kus kus ölmüş tüm şimdi bir buçuk aylık hamileyim şükür bı kere kusma miğde bulantısı olmadı aç olduğum halde bile kusmadim🤗
Canselyaren sumeyraballl aslında bunyeyle de alakalı olduğunu düşünüyorum bn ya kızımda o kadar kustum ki anlatamam ama bunda şimdi tık yok insallahta. Hiç olmaz
sumeyraballl Canselyaren kuzum her gebelik bir olmuyor ki ilki çok kusmalı ağrılı olur 2. Olmaya bilir dua ette olmasın zor oluyor benmde 8 9 arası kusmalarım başladı 17. Haftadym balayı zamanları 😂 3. Trimester de başlar yine kusmalar
Tugcedgn Parsss orası öyle tabi ama genelde derler ya 14 15 den sonra rahatsın diye ben 14. Haftamda olunca şaşırdım biraz:((
Ayseq Tugcedgn benimde 10.haftada sabah aç karına başladı ilk olabilir sonradan ama hergün olmadı tabiki🥰
Tugcedgn Ayseq işte cok enteresan gerçekten hamilelik yani 14. 15. Haftada artık rahatsınız derler normalde ama bende daha yeni baslıyo sanki:()
Parsss Tugcedgn hamilelikte hiç bir şeye şaşırmamak lazım ben kendımı 28 yasımdan sonra tanımaya başladım🙈 ve tabıkı her bunyr farklı oldugu için genel dusunmeyın