Omersmom88 Dün öğrendim hamile olduğumu hesaplamama göre 5+6 diyo uygulama. Hastaneye hiç gitmedim kalp atışı için giderim diyorum 7 haftaluk olsun en azından benim gibi olan varmi?1😊
Canselyaren Omersmom88 Bnde tam 6 haftaligim cnm 5 te keseyi net gördük baya da büyüktü 🤗 iki üç hafta sonra gel dedi doktorum
Minikcivcivv Omersmom88 hayırlı olsun canım bende 6+3de gitmiştim hem keseyi görmüş hemde kalp atışını duymuştuk 😍 sende bir iki hafta bekleyip öyle git bence bazıları hemen duymayabilir kalp atışını boşuna stres yapmamış olursun🌼
RedFlower Omersmom88 5 hafta 5 günlükken gittim. keseyi bebeği gördü ama kalp atışını duyamadık erken diye. 10 gün sonra tekrar gel dedi. ondan sonrada artık 2 li test 3 lü test falan bi sürü şey için çağırıp duracak 🤗şimdi 6 hafta 2 gün
Omersmom88 Minikcivcivv evet bende öyle düşünüyorum bide 10 aylik bebegim var onnla da zor olacak git gel bakalım hayırlısı
Omersmom88 ikizlerinannesiiii bende erkenden ultrasona girmeyi doğru bulmuyorum en azından gidince duyarız kalp atışını bidaha gel demez doktor insallah😊
Canselyaren ikizlerinannesiiii Çok iyi deilmi şükür şimdiye kadar ne bulantı ne tiksinme hiç olmadı yalnızca bel ağrısı ve uyku halim var🤗
Omersmom88 RedFlower ben ilk hamileliğimde o testlerin hiçbirini yaptırmadim bu sefer de düşünmüyorum Rabbım büyük neylerse güzel eyler
iremsenturk_16 Omersmom88 bende şuan uygulamaya göre 5+2 haftalığım bende henüz doktora gitmedim keseyi ve bebeği görmek istediğim için 6 haftalık olsun öyle gideyim diyorum yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum hiç ama bir o kadarda hemen gitmek istiyorum 😌
Omersmom88 iremsenturk_16 aynen beni anlattın suan 😁😁 bana kalsa hep gidip göreyim bebeğimi ama çok da iyi değil ultrason bebege
iremsenturk_16 Omersmom88 ben görebilecekmiyim korkusundan gidio görmek istiyorum bir kere göreyim diğer kontrol günlerini heyecanla beklerim gibi geliyor bana 🥰