meral1924 kızlar ben doğumdan sonra sipral taktırmak istiyorum sizce herhangi bir ereksiyon yada zararı varmı🤔
Elsu26 meral1924 annem de 96 yılından beri var 10 yılda bir değişiyor bi zararı olmamış ama yine de doktora sor
Belacivciv meral1924 Bir zararı yok diye biliyorum ama kontrollerini aksatmamanız lazım ve regl sonrası hemen ilişki olursa kayabiliyor ve korumaz ondan sonra da
Selin12- meral1924 spiral herkes e yaramıyor ben 3 sene kadar takdiridir sürekli böbreklerime enfeksiyon yaptı çıkartırdım ama denemedin bilemezsiniz size yararmi yaramaz mı
Esramtss meral1924 bende istiyorum emzirme bitince ilacta kullanicam garantiye almak lazm ama hiç biseye tam güvenemiyorum😂
Selin12- meral1924 benim ikinci gebeliğim spiral ile oldu spiral takıldığın sonra bir hafta ilişkiye girmemek gerekiyor
Selin12- So123456 aslında vücudun reddetmezse sağlıyor yani kiminde kanama yapıyor kiminde enfeksiyon
meral1924 Selin12- çevremdekilere sordum kimi memnunuz diyo kimiyse adet düzensiz oluyo enfeksyon falan çıkı yo diyolar bende arada kaldım