Gulsennnn Kızlar göğüs ucu kremi ne kullanacaksınız araştıran var mı bide Doğumdan önce mi başlanıyor sürülmeye
Deletedmom434 Gulsennnn evet kullanan var doğumdan bir ay önce falanda ama ben direkt göğüs kalkanı aldım hem yara yapmıyor hemde biraz süt biriktiriyor
fatmanursanli Gulsennnn Ben krem değilde gümüş kalkan kullanmayı düşünüyorum kullananlar çok memnun kremede gerek kalmıyomuş .
Mmery Gulsennnn lansinoh kullanıyorum bende krem kullanılmasını öneriyor doktorlar çünkü aynı zamanda bebek de aft yaraları olmuyormuş
Deletedmom434 Gulsennnn https://www.google.com.tr/search?q=göğüs+kalkanı&client=safari&hl=tr-tr&prmd=sivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi92oCit5fcAhVK16QKHca0CE4Q_AUIEigC&biw=375&bih=635#imgrc=aDWtSey5iduhHM: bu şekilde
Fatmasp Bende bir halta yaramadı silikon göğüs Kalkanı bir günde geçirdi o çatlağın ağrısını sonra bi daha hiç olmadı :) içine süt birikiyor göğüs ucunu yumuşatıyor kreme falan para verme en etkilisi kendi sütün :)
Tugba1 https://www.google.com.tr/search?client=safari&hl=tr-tr&biw=360&bih=278&tbm=isch&sa=1&ei=ICxGW7eFH8my0gXskZ-QBA&q=aveant+gogus+ucu&oq=aveant+gogus+ucu&gs_l=mobile-gws-wiz-img.3...37763.42665..43411...2....1070.6082.0j3j1j0j1j1j4j1......0....1.......5..0j35i39j0i13j0i19j0i13i30i19j0i8i13i30i19.C1SnCKO4I9s#imgrc=LOJMQOpWLk2luM: bana bunu önerdiler hangisi daha iyi acaba kalkan mi bu göğüs ucu mu 🤔
Tugba1 Deletedmom434 evt ama kadın bunu önermişti bana kalkana gerek yok buda aynı görevi görüyor kalkan sütun taşıp boşa gitmesin diye kullanılıyor demişti kafam karıştı benim de ikisi de aynı görevi görmemi ? Kalkanda süt birikiyor sadece ??🤔
MelihaKaraca Balmumu ve zeytinyağından doğal kendileri krem yapıyorlarmış bende yeni duydum doğal olduğu için silmek falan da gerekmiyormuş iyileştirici etkisi çokmuş diye duydum
Deletedmom434 Tugba1 kalkan hem süt biriktiriyor hemde göğüs ucunu yumuşatıp yaraları engelliyor tabiki karar senin canım 😊
Cisem Doktorum bana karbonatlı su önerdi hem yara yapmıyor muş hemde bebegin dilinde pamucuk yani beyaz leke oluşmasını engelliyormuş doğduktan sonra denicem göğsümde bakalım nasıl olucak
Deletedmom434 Tugba1 olabilir canım ama chicco kalkan alabilirsin bende ondan aldım 54,90 dı sanırım aventin kide 85 olması lazım