Mercimegim4 Kızlar Osmaniye de yaşıyorum ancak burası küçük bir yer Osmaniye de yapan doktor var mı? Adanaya ’da gidebiliriz. Devlet veya Özel siz nerde yaptırdınız
Figen03 Mercimegim4 Park Hastanesi’nde kadir angın var bende ona yaptırdım 50 lira galiba pahalı da değil ayrıca çok iyi bir doktor
bilnazo68o bilnazo68o kadın doğum doktoru yönlendirdi ultroson bölümündeydi. Ayriyeten radyoloji yazıyormuydu hatırlamıyorum. O bölümde duran bi doktor geldi herşeye ayrıntılı baktı bilgi verdi. Çıktı alıp doktora götürdüm geri
Mercimegim4 bebisim-_00 2 tarafa sıçramış 1 taraf kontrol altına alındı da diğeri devam ediyor sanırım 😔😔😔
Mercimegim4 Syda01 devlet hastanesi demi orası? Hangi doktordan alacaksınız randevu ben 18 haftalığım şimdiden almalı mıyım randevu
Syda01 Mercimegim4 Mercimegim4 yarı özel mete sucu diye bi doktordan almayi düşünüyoruz şimdiden almaya çalışın kolay kolay vermiyorlar. Seyhan başkent hastenesini aradim az önce de orada yapıyor detayli ultrason 373 tl ymiş
bilnazo68o Mercimegim4 20 dk yakın sürdü bende soru sordum kendi de tekrarladı memnun kaldım ben. Normal kontrole gittiğimde işte cuma günü gitti detaylı ultrosona gel dedi doktorum şu saatte randevun var gelince direk girebilirsin dedi o şekilde yaptırıp çıkmıştım 🌼
Mercimegim4 bilnazo68o yani 40 dk falan sürmesi gerekir diye düşünüyorum ve bir perinotolog tarafından bakılması daha doğruymuş ama yinede bilemedim. O yüzden adana da var mı merak ediyorum
Minigimyolda Mercimegim4 Park Hastanesi’nde Kadir Angına gitmiştim ama sonra Adana’ya gitmediğime pisman oldum kötü değildi ama daha kapsamlı olsun isterdim Balcalıya giderdim randevuyu gecikmeden alın çünkü bayağı ileri tarih veriyorlar
Ayseveikimelegi Mercimegim4 balcalida yaptırdım 10 dk surmedi bile her seyine baktı gayet sağlıklı kilosu yerinde dedi saglikli olduguna dair rapor verdi o kadar kendi doktoruma gösterdim oda sıkıntı yok dedi
Mercimegim4 Ayseveikimelegi 10 dk 🙄 çok kısa organlarına herşeyin uzun uzun bakılıyor sizin muayene gibi olmuş