Hanifee7- Şuan 19+3′üm bebeğin kilosu 283gr dedi doktorum ilk gebeliğim pek bilgim yok bu konularda sizce haftasına göre zayıfmi yoksa iyimi kilosu hanımlar? 🤔
-Cansu- Hanifee7- canım 30lu haftalara kadar kilonun çok bir önemi yok belki hatasıyla 100 gram 200 gram ileride geride olabiliyor ama 30 haftadan sonra çoğu bebek toparlıyor Bi kordon veya sağlık sorunu yoksa
Hanifee7- @-Cansu- ailem hep baski yapıyor bol ye zayif olursa iyi olmaz hep hastalanir bendede iştah yok yiyemiyorum 😊 sürekli aklımda zayif doğarsa ne olur diye 🤭
-Cansu- Hanifee7- canım ben 51 kilo ile hamile kaldım hamilelik öncesi de iştahlıydım ama yer yer kilo ağlamazdım hamilelikte iştahım daha da arttı ne bulduysam yedim sonuç 19 kilo aldım 38 haftadayız. Çok çatlağım oldu çok şişti vücudum 😔 ilk gebelik tecrübem de yoktu ama şimdiki aklım olsa ilk en azından 30 haftalara kadar biraz daha kontrollü beslenirdim 😅🤪
Mucize_ Dün bende devlet hastanesine gittim 27 haftalık banada 750 grm dedi bana sa zayıf geldi ama kendş doktoruma gidicem tam emşn olmak için dün ben şeker yükleme in devlete gitmiştm . Sizde başka doktora gitme sansınz varsa gidin bazen yanliş çıkıyormuş