bsr2107 6 haftalık gebeyim doktor dün kalbinin yavaş attığını söyledi bunun icin iğne ilaç verdi haftaya tekrar gideceğiz bebeğime birsey olacak diye çok korkuyorum bilgisi olan arkadaşım var mı çevresinde Böyle birsey olan
Cennet-polat bsr2107 bizimki o haftada duyulmuyordu bile bazı doktorlar fazla strese sokuyolar sanki 6hafta için çok küçük zaten
Kizce1_ bsr2107 ben 8 haftalıkken duydum ondan öncesinde hiç duymadım 8 haftadan önce kalp atışı duyanda görmemiştim canım çok erken bence
mervedemirelli bsr2107 Banada bugün öyle dedi kalp atışları yavaş dedi adet tarihime göre ,7+2 ultrasona göre 6+2 aşırı korkuyorum kalbi duracak birşey olacak diye kalp atışı var bebek canlı ama yavaş dedi sonradan normale donen var mı acaba
42esra mervedemirelli aynı durum bende var canim banada aynı şeyi söyledi haftaya tekrar gel dedi. Okadar çok korkuyorum ki
Tugcer12 mervedemirelli Allahım size bagıslasın ve duzelsin inşallah cok okudum gördüm düzelen umudunuzu kaybetmeyin
Tugcer12 bsr2107 ben cok okudum düzelen kese vs ne dedi dualarım sızınle kan sulansırıcı kullnyorkusunuz
42esra mervedemirelli hayır gideyim dedim sonra dedim 1 hafta bekleyeyim bakalım ne olacak ona göre farklı Dr goderim diye düşündüm sonradan
Tugcer12 mervedemirelli umarım hersey gonlunuzce olur rabbim size burda herkese bğıslasın mınıklerımızı 🌺 düzeliyor diye cok gördüm okudum duydum rabbim sevındırsın 💕