Gamzeee__ Ayrıntılı ultrason 🤍 kizlar 20+3 önümüzdeki hafta hastaneye gidecem bu haftalarda ayrintili ultrason da yapılıyormuş yaptirmak istiyorum yaptiranlar bilgilendirme yapabilir mi nasıl oluyor kendi dr mu bakıyor yardimci olursanız sevinirim ☺️
suscarparimm Gamzeee__ perinatoloji uzmanı bakıyor. normal ultrasonla bakılıyor siyah beyaz. Bebeğin burun kemiğine, iç organlarına, damağına vb, bakılıyor eğer güzel bir poz yakalanırsa renkli olarak çıktı veriliyor.
Cennet-polat Gamzeee__ onun için ayrı randevu alıyorsun 20.24haftalari arasında bakıyorlar aynı ultosonla daha detaylı bakıyor öyle düşün normal muayene gibi
Sblatc Gamzeee__ her devlet hastanesinde olmuyo olanda da randevu bulmak zor. Genelde özellerde yapılıyo
mcansu Gamzeee__ Doktorunuzun sizi yönlendirmesi lazım aslında. Genelde randevular dolu oluyor özellikle devlette. Benim doktorum 16. haftada yönlendirdi randevuyu ayarladı. Ve en uygun hafta 22. hafta olduğunu söyledi ona göre yazdı randevuyu. Çünkü bu haftada beyin ve kalp daha ayrıntılı bir şekilde incelenebiliyormuş.
Celcel67 suscarparimm malesef yanlıs biliyorsunuz ayrıntılı ultrasona radyoloji bolumu bakiyor perinotoloji yuksek riskli gebeliklere bakılıyor
Gamzeee__ Cennet-polat kimi yazmis radyoloji vs vs nereye randevu almam lazim dr mu yonlendirio bilgin varmi
Cennet-polat Gamzeee__ perinatoloji valla bizim doktor hiç soylemedi yengem den duydum doktoru arayıp sordum ayrı randevu almanız lazım dedi o hastanede varmış ordan aldım randevuyu heryerde olmayabilir bu bölüm
Gamzeee__ Cennet-polat anlaidm bu durumda devlette randevu cok cok cok zor özele bakacağım Diyarbakır da olan yardimci olsa cok sevinirim yabanciyim bilgim yok buraya🤍
Minikpandaa Gamzeee__ memorial ya da genesis e git durumun varsa onlar biraz tuzlu ama 😬 çok iyi hastanedirler
Onur21 Gamzeee__ Diyarbakır’da Ece klinik var canım perinotoloji uzmanı ben ona yaptım memnun kaldım kendi doktorun perinatolog kadar ayrıntılı bakmaz
Bernabadeberra Gamzeee__ cevrendekı özel hastaneleri ara canm detaylı ultorosun yapılıyor mu diye zaten detaylıya uzman bakıyor yakın hastanelerden bılgı alabılıreın devlette yaptırma ilgılenılmıyor
Gamzeee__ Minikpandaa tamam canım direkten Randevu alabiliyorum değil mi batıyı aradim dr yonlendirmesi lazim dedi