Fatma_ozcan99 Kızlar bir hafta oldu sezeryan oldum ama çok ağrı oluyor sezeryan yerim sizce normal mi bu ağrı
Azizinannesi2 Fatma_ozcan99 ağrı olması normal daha yeni doğum yapmışsınız bence ama aşırı ise bir hastaneye sağlık ocağına git sağlıkla büyüsün insallah kuzu 🌼
suscarparimm Fatma_ozcan99 Ağrı olması çok normal canım kenarlarında kızarıklık şişme ve iltihaplanma yoksa korkma. Bazen hala acıyor benim 🤷🏻♀️
Selin12- Fatma_ozcan99 ağrın olması normal ameliyat yerinde kızarıklık ve şişlik yoksa korkmaniza gerek yok normal
Tuqbarsberen 40′ım çıkana kadar ufak ufak sonra sızıntı şeklinde devam etti benim canım bu çok normal :)
Fatma_ozcan99 suscarparimm yok şişme kızarıklık çok şükür bugünle bir hafta oldu korktum açıkçası dikişlerim felan açılır diye çok teşekkür ederim ☺️
Fatma_ozcan99 Selin12- yok çok şükür bugünle bir hafta oldu normal diye düşünüyorum ama bazen gerçekten çok acıyor
Dilek58 Fatma_ozcan99 normal canım bundan sonra daha hafifler ağrı ve iyileşmeye başlar ☺️ 18 gün önce bnde sezryan oldm şuan çok iyiyim çok şükür gözün Aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah 🌸
Fatma_ozcan99 Dilek58 sizde güle güle büyütün amin ☺️ Banada bir hafta oldu bugünle korktum dikişlerim felan açıldı diye bu benim ikinci doğumum ilkinde sezeryandı ama bu kadar ağrı olmamıştı ikinci daha zormuş gerçekten.
Selin12- Fatma_ozcan99 benim bile bazen ameliyat yerim ağrıyor hamile olmadan önce şuan hamileyim bazen yine ağrı oluyor hafif korkmayın düzeliyor
Fatma_ozcan99 Dilek58 allah yardımcınız olsun ben ilkinde sanki normal yapmış gibiydim çok rahat geçmişti ikinci öyle olmadı