Ayca1903 Kızlar doğum izni için 32.haftanın dolmuş mu olması gerek yoksa 31+0 1 de de alınabilir mi ?
Suleasyaa Doktorun yazdığı raporda tam olarak 32+0 yazmasi şart. Benim doktorum 31+5 te verdi bana ama rapora 32 haftalık gebedir yazdı.
Suleasyaa Ayca1903 hayir düşmedi doktorun yazdığı raporu sorgulamiyor kimse ister adet tarihine göre yazar ister usg ye göre. 32 de çalışmaz aldım zaten. 37 de tekrar rapor almana gerek yok dediler .40 olucam haftaya doğum olmaz ise 40 ta bir daha alacam
1_minik Suleasyaa bana da 37 de tekrar rapora gerek Yok sisteme düşüyor dediler…Doğumdan sonra tekrar alınıyormuş sanırım…
Suleasyaa 1_minik 32 de çalışır raporu alırsanız 37 de çalışamaz raporu almak zorundasınız. 40 .haftada doğum olmaz ise bebeğin doğum sonrası izninden düşmemesi için doğum yapmamistir raporu alınması gerekiyor. 32 calisamaz aldiniz ise 37 de rapora gerek yok
1_minik Suleasyaa valla teşekkür ederim bu konuda bilgim yoktu..erken geleceği gibi geç de gelebilir…gayet anlaşılır şekilde bilgi verdiniz 👍🌸sağolun