gokcekocyigit07 Nasıl bir şeyin içindeyiz ! Ülkemin her yeri yangın,kül..Allah yar ve yardımcımız olsun, beterinden korusun 😭🤲 Bunu yapanların yanına kalmasın !!! Çok endişe içindeyiz çok 😭
Minigimyolda gokcekocyigit07 Allah belalarını versin yakanların ben Osmaniye’deym bulunduğum ilçedeki yangın hala sönmedi ailem merkezde onların bulunduğu yaylayi boşalttılar onlar yayladan inene kadar öldüm öldüm dirildim korkudan gece uyku uyuyamadım Allah yardımcımz olsun gerçekten
Esrasoner gokcekocyigit07 bursadan takip ediyorum. Uyku tutmadı. Allah yar ve yardımcıları olsun. Biran önce söndürülsün inşallah
Esrasoner Minigimyolda Allah yardımcınız olsun. Çok üzgünüm. Yapanların yanına asla kalmasın. Umarım en hızlı bi şekilde söner bu yangın
gokcekocyigit07 Minigimyolda Allah hepimize yardımcı olsun bizde Alanya’dayız. Gece burada da oldu, bir yandan Manavgat da bir sürü insanımız evsiz kaldı, bir çok şehirde maalesef durum kötü 😭😭
gokcekocyigit07 Esrasoner Amin hepimize lütfen dua edin, gece Alanya’da da yangın çıktı, güzel ülkemiz ne halde, çok tedirginiz 😭😭
Lulemom Diğer illeri bilmiyorum ama adana da dünden beri feci bi poyraz var. O yüzden söndüremiyorlar. Koca ilçe yanıp kül olacak 🥺 bunu yapanların yatacak yeri yok. Allah yardımcımız olsun.
Mzyyn27 Manavgattayım ve bugün 39+6 haftalık olduk. Berbat bir haldeyim. Her yer yanıyor balkonlara küller savruluyor. Dışarı çıkılmıyor dumandan. Gece elektrikler kesildi karşımız alevler içinde yanıyordu gözümüzün önünde. Kıyamet yeri gibi 😩 resmen dört bir yanımız ateşlerle çevrili. Doğum her an olabilir. Ne olacak nasıl olacak 🥺🥺🥺 Allah yardımcımız olsun. 😢