Esrasoner Som regli tarihime göre 5 haftalık hamileyim. Dün çok az temizlik işi yaştım ağır vs. Kaldırmadım ama bu dönemden solayı bi yorgunluk vardı üstümde. Gece ağrım başladı adet olcakmısım gibi hala devam ediyor ve uyutmadı. Bu normal mi korkuyorum
Emine_2020_robin Esrasoner bu 3aylık döneminde ağır temizlik işlerine ara ver canım kocanla bile münasebetin fazla olmasın bazen böyle şeyler olabiliyo dikkat et kendini sen kollayacak kimse seni kollamaz ve anlamaz çok ağrın olursa hemen doktorunu ara yada git çok geçmiş olsun
Ayseq Esrasoner merhaba ben 13 haftalk hamileyim 10 haftaya kadar çok felaket agrılar çektim dayanadim doktoruma gittim bana rahmin ters bebek buyudukce düzelicek normal halini aliyor dedi ondan cok ağrı çektim ama 10 haftadan snra geçti o agrılar sabır gerekiyor 🤍
Esrasoner Emine_2020_robin ağır temizlikte yapmadım zaten ilk aylar diye korunuyorum, ama bu ağrılara anlam veremiyorum, normal midir yoksa bi anormallik varmıdır sizce
Emine_2020_robin Esrasoner kasık ağrısı oluyor çoğu hamişlerde duyuyorum bendede oldu ve.benim 3 ay.kötü geçti sonra hiç birşey kalmadı iyi oldum seninde öyle olmuş olabilir
Esrasoner Ayseq benimde rahmim ters progestan verdi az önce, umarım sizin gbi düzelir. İçimi rahatlattınız çok korktum
Ayseq Esrasoner hiç korkma canım benimm inşallh sagsalim bebeklerimize kavuşuruz 💙 bana hiç ilaç vermedi sadece agr kaldirma dedi sende biraz 3 aya kadar dikkat et hicbisey olmaz ama dedigim gibi korkma bende cok agrı cektim cok agladım bebegime bisey olcak diye ama gecti cok sükür ♥️♥️♥️
Esrasoner Ayseq progestan içiyorum ya şimdi nelere dikkat etmem gerekiyor canım, çok soru sordum sana ama
Ayseq Esrasoner ağar kaldırma cok egilip kalkma sola yat biraz iş yaptiginda dinlen yavas yavaş hareket etmelisin ani hareket etme bana böyle demişlerdi canım ♥️ rahat ol insallah büyürsünüz sadece sabır ve zaman