Tubis2021 sehri_hzr elimde bir barsak süt bir şişe su ikiden beri beşik sallıyorum resmen sağa dönüyorum olmuyor sola dönüyorum olmuyor bu uykusuzluk başa belaymış
Pelinbyrktrlr sehri_hzr Ben 36+6yım ve 1 aydır durumum bu 2 saatte bir uyanıyorum vücut kendini hazırlıyormuş sanırım alıştım artık ya antrenman oluyo😅
1_minik sehri_hzr ben de 36 hafta içindeyim kalçam ağrıyor belim ağrıyor çok sıcak olunca daralıyorum uyku uyuyamıyorum bazen… en çok belim ağrıyor….ayağıma sabahları kramp giriyor….rabbim kolaylıkla doğumu nasip etsin ne diyeyim..zor geçiyor yani Doğum stresi de cabası
babymom16 35 haftalığım bende asla uyku uyuyamıyorum hamile olmadan önce aralıksız uyuyan biriydim sıcaklar da çok bunaltıyor karnımdan rahat yatamıyorum çok zormuş son haftalar gerçekten mide yanması bende de oluyor neden acaba
1_minik babymom16 bebek büyüyor ya canım ayakları vs midene kadar çıkıyor baskı yapıyor o yüzden miden yanıyor nefesin daralıyor…Doğum yaklaşınca aşağı iniyormuş karın nefes alman kolaylaşıyor ve mide şikayetin azalıyormuş….hafif şeyler ye sabahları ve akşamları rahat edersin daha…
bngs_irem sehri_hzr bir iki saatte bir uyanıyorum uyuduğum zamanda öyle derin bi uyku yok malesef sürekli sağa sola dönüyorum tır gibi hissediyorum kendimi ay bide sıcaklar basıyoooo:(((( 36 haftayız artık diyorum sağlıklı olcaksa doğsun çok yoruldum