Mizgin2020 Happybsrn ay inşallah o vesile olmuştur da benim de yüzüm güler iki yıla 3 ay kaldı maleseff olmuyor
Asyamy Barlas_mom 😍gözünüz aydın, progestan düşüğü önlemek için yazılıyor sanırım. Betanız ne durumda? Çok sevindimm😇
Barlas_mom Asyamy beta istemedi daha keseyi gördü bebek oluşumu başlamış dedi biraz riskin var kanama alanı oluşmuş dedi yatmadan bir kez progestan iç dedi onu verdi haftaya tekrar çağırdı 🙈🤷🏻♀️
Barlas_mom Gul4001 Bana da yatmadan iç rahatsız ederse vajinal alırsın dedi bilemedim ki öyle dedi diye içtim bende 🤷🏻♀️
Asyamy Barlas_mom 🤍🤍🤍 ben de haftaya kese görmeye gidicem, o arada bir beta daha veririm mutlaka. Merak ediyorum çünkü. Siz de endişelenmeyin artık🥰🙏🏼
Barlas_mom Gul4001 çünkü öncesin de sordu lekelenmem ve kanaman oluyor mu diye yok dedim belki de o yüzden sadece içmemi istedi bilemiyorum onu artık haftaya inşallah güzel haberler alırım 🙈
Gul4001 Barlas_mom inşallah canım, benimde lekelenme kanama vs yok çok şükür ama banada progestan verdi doktor. Bende kullanıyorum. Daha önce düşüğüm olduğu için sanırım.
Barlas_mom Gul4001 olabilir size önlem amaçlı vermiştir muhakkak kullanın inşallah sağ sağlim sorunsuz günlere geliriz 🙈
Barlas_mom Asyamy evet haftaya tekrar gidicem bakalım hem çok mutluyum hem de çok tedirginim onun için tutunsun sorunsuz istiyorum annelik hissi bu herhalde 🙈
freuze Happybsrn Hamile olmanıza çok sevindim uzun zamandır görüyordum sizi postlarda. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🙏🎉🥰🥰