Minik_mucizem2 Boncugummmm çok geçmiş olsun Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşaAllah. Kotu olan hiçbirşeyi düsünmeyin hep iyi ve güzel şeyler düşünün. Bebeğiniz de sağlıkla ve hayırlısıyla doğar inşaAllah
Boncugummmm Artış guzel dedılerr kan sulandrcı ıgne başlatıldı canlar cok teskkur edrim hepnzede Allah ragzı olsun
Boncugummmm bir_pasa_annesi Allah ragzı olsun canm 🌺🤲çok mutluyum biliyosun çok sıkıntılar sonrası nadip oldu. bn bulamadım yaa kaybettm biliyomusun seni paylaşm yapnca görürsün inşllah dedim görmüşşsün sewindm. İntgramdanda eşim temzlik yapmış babanın 😂instgmı bulamdm
bir_pasa_annesi Boncugummmm biliyorum kuzum sanki kendimmiş gibi sevindim valla hadi burda doğurdum diye postlsrını da görürüz inşallah bende actım Instagram cnm duyguyusuf27
Nur5 Boncugummmm gayet güzel kuzum hayirli olsun bananda dua et bide yanlış anlamadan bişey soracam ,akıntım varmı varsa ne renk
Boncugummmm Nur5 allah ragzı olsun canm en kısa zamanda sana ve isteyen herkzede taddrsın. Var sarı genlde krem gbi oluyo
Asyamy Boncugummmm benim de 27 temmuz 203 29 temmuz 557 benzer değerlerde. Gayet iyi dedi bugün doktorum. Kaç haftalıksınız?
Asyamy Boncugummmm ben dün gittim 4+6′da kese görünmedi. Haftaya cuma tekrar gidicem belki o arada bi beta daha yaptırırım. Bu sabah itibariyle 5 haftalığız. Kasık batması var sadece, başka hiçbir belirti yok. Sizde var mı🥺
Boncugummmm Happybsrn adetin kaç gün gözükdü. Adet gunune göre 4+3 zaten bu durumda gözükmezdi galibada