Momkra Kızlar çok şükür bugün doğum yaptım kızıma kavuştum spinal sezeryan ile hiç korkmayın ben korkudan ölecemm zannediyordum ama o kadar güzel geçti ki kızımı gördüm kokladım RABBİM hepinize kolay doğumlar nasip etsin sağlıkla 💜
kubraltun92 Momkra hatırlı olsun ben de kızıma cumartesi nasipse spinal sezeryana kavuşuxam önerileriniz var mı kaçıncı hafta da yaptınız
Busra333 Momkra Allah analı babalı huzurla büyütmeyi nasip etsin :) ben normal düşünüyorum ama aksi bi durumda spinal sezeryan isterim. Acaba nasıl geçti var mı onerileriniz sonrasında ya da öncesinde şunu söyle yap dediğiniz şeyler
Momkra kubraltun92 yalnı,a kahve ve bitter çikolata mutlaka al canım korkma sürekli salavat çek çok rahattim 💜
kmslksrr Bende bu cuma Allahımın izniyle inşallah kızıma kavuşuyorum.Yanımda sadce eşim olcak.Annem ablam 2 gün sonra gelebilcek.Önerilerinz var mı neler yaşadınız.Odaya geldiğinizde nasıldınız?
Momkra kmslksrr çok rahattim inaninki ilkim geneldi çok zordu ama okadar guzelki hiç doğum yapmamış gibi sonradan uyuşukluk geçse bile ağrı kesiciler yeterli oluyor canim💜