Dilek_erduann Hemoroidi olupta doğuma giden var mı aranızda kizlar 4 5 gündür çekiyorum mahvoldum 35 haftalıgım iki erken doğumum var basurun acısı gecmeden doğum yapcam diye çok korkuyorum
Haticeerez Dilek_erduann benim de basurum var fakat ben çok acı çekmiyorum sadece bazen çok kaşınıyor doğum zamanında çok mu acıyor acaba bizde 37+4üz
Emine_2020_robin Dilek_erduann Dilek_erduann yediğin şeylere dikkat et doğumun bitene kadar salatalık domates fındık baharatlı yiyeceklerden ve acı bir gibi vs birde bol bol su iç basurün azalır ve doğumda zaten onuda.anlamazssın geçmiş olsun canım hamileliğin bitince patlıcanın sapını suyla kaynatyeşil kısmını sonra onu iç basurunü iyileştirir canım denenmiş olan bişey
Dilek_erduann Haticeerez Valla bilmiyorum ki inşallah daha kötü olmaz benimki doğum yapmadan çok kötü kaniyo acıyo küçük tuvaletimi bile ayakta yapıyorum kaç gündür oturup kalkmak ölüm ölüm resmen
Haticeerez Dilek_erduann proktolog diye bir krem var o dinlendiriyo biraz doktorunuza sorun isterseniz iyi gelir belki size de 🙏
Dilek_erduann Haticeerez bi sürü ilaç krem kullandim fitil falan bebek yağı hiç fayda etmedi hatta daha çok kanıyor