Selam bayanlar sonunda bende doğurdm :) birsürü sezeryan normal doğum hikayesi okudum aklım bulandı korktm güldüm o kadar korkuya paniğe ragmen aslında bosuna vesvese yaptgımı anladm..ister istemez korku heyecan karmasası yasadm… asırı duygusalm normaldede ilk yavrumu arkada bırakp hastaneye gelmek beni asırı duygulandrdı acaba bana bisi olursa kaygısını cok yasadm… bu sabah 8.30ta hastaneye yatıs işlemim gerceklesti hemen kan tahlili, serum amelıyat önlüğü ve varis corabı giydirildi öyle bekledık öğlen 12.30 a kadar doktor poliklinık hastalarına bakıyordu sondayı ayıkken taktrmadm ondan tırstm acıkcası :) bide hastanede bizim gelın cok yardımcı oldu allah sizdende ondanda razı olsn. ondn cesaret aldm ameliyata benmle girmesini istedim genel anestezi alacaktm cunku ilk spinaldi ve bende bel agrısı bıraktı bu arada herkesın bel agrısı olacak diye birsey yok doktorum bana bas agrısı ve bel agrısı bırakır uzun süre dedi..bende güvendm geneli kabul ettm..yarı uyusukken görmek güzel tabi ama uyandgmda nasl olsa yıne koklarım düsüncesiyle kabullendık personeller cok ilgiliydi en az 8 9 kisi vardı amelıyathanede biri tansıyon aletini biri gögüs bantlarını taktı o arada benle konusuyorlar ama..doktor geldi heyecn yapma korkma uyustrduktan 2 3 dk sonra cocugu alcm narkozdan etkılenmıyck dedi oylede olmus sordum :) 25 30 dk sonra benı cıkarmıslar genel oldgu icin uyku hali vardı ne güzel ama uyumak istiyorsn :) günlern uykuszlugunu atıyormuş gibi odaya aldılar beni kum torbası vardı karnımda sonra hemsıre bebegı emzırmek icin yardım etti emdi sükür 2 saat sonra kum torbasınıda cıkardılar az agrım vardı kum torbasını kaldrnca agrım hafifledi.zatn agrı kesıcı vuruyolar sürekli 4.cü saatime gelınce yiyip icebilirsin dediler. ama sıvı seyler ve büsküvi sonra sondayı cıkardılar o hic agrımıyo normalde acı eşiğim düsük ama..okadar cokkk dua ettmki ya fettah ya selam diye zikir cektim rabbim kolaylastrdı cok sükür 5.ci saatte kaldrdılr kalkmadan once yatakta 5 dk oturdm ve hic yere bakmadm odanın icinde minik adımlarla dolandm suan iyiyiz sükür rabbim isteyene nasip etsin herkese hayırlı dogumlar :)
Mhtpkrty