TugceRain Bu denli büyük bir acı olduğunu bilmiyordum. Sanki etimi liğme liğme koparıyorlar. Nasıl bir çözüm bulabilirim, emzirirken acımaması için? Krem falan aldım ama çatladıktan sonra çok fayda etmedi.
Deletedmom23234 TugceRain gümüş kapak kesinlikle bugün kullanmaya başladım. Hemen etki gösterdi bayildimm
Yasemin_35 TugceRain Ayva çekirdeğini 1 çay bardağı suda kaynatın. Pembeleşip jjelleşecek. Onu sürün çok rahatlayacaksınız 🌸
TugceRain Hafissee Sürüyorum ama çok bir etkisi olmadı. Bir de kızım onu sürünce yıkasam bile emmek istemiyor. :/
Deletedmom23234 TugceRain Aynen doğumuma bir ay var göğüslerim çatladı kırmızılıklar var birde catladiklari yer beyaz. Ayrıca baya sızlıyor acıyor. Herkes çok önermişti doğumdan bir ay önce günde 1-2 saat kullan demişlerdi. Bugün daha gelir gelmez Sadece 1 saat durdu. Nasıl mucizevi birşey anlamadım Yaa. Ağrı sızı kalmadı. Çatlaklar için de ilerki günlerde etkisini gösterir diye düşünüyorum 🙏🏻
TugceRain Yasemin_35 Evet onu da duydum ama ayva nereden bulucam bu mevsimde 🤔 böyle bir acı yok. Kızım her emdiğinde sanki jilet atıyolar.
serenty_123 4 gün oldu dogum yaptim beynime çivi cakiyorlar sanki yok etti beni bu göğüs çatlakları 😪 gümüş kapak denedim lansinoh sürdüm tahin in üstünde biriken yağı da sürdüm maalesef her emzirmede ağlıyorum artık. Ne yapacağımı şaşırdım