Seda1616 Kızlaaar sonunda doğuruyorum Suni sancıyla gerçi ama olsun sağlıkla doğsunda bebişimmm 😍 Tecrübeleriniz önerileriniz neler nasıl bişey bu sancı nasıl karşılamalıyım dua edin lütfen yarın gece yatışım yapılacak 🥰
Sisiko Seda1616 allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah kendi sancın yada açılman var mı bende şuracıkta bekliyim benimde cuma yatışım olcak suni alıcam bende 🙈
H_myra1 Seda1616 sah salim kucagınıza almayı nasip etsin mevla sizin agrı eşiginize göre degişir sancı dalgaları umarım en hafid şekilde atlatırsın yürüyüş yapın çömel me hareketi yapın yataga baglı kalmayın benden size tavsiye 🤗
Fasulyemibeklerken Seda1616 Benim de son 4 gelmezse suni başlatırım demişti ama açıklığı sanırım yok yani bir sefer baktı onda yok demişti doktorum açıklık olmayınca suni sancı pek fayda etmiyor diye duydum umarım senin kolaylıkla geçer
Seda1616 Sisiko kendi sancım ben hissetmiyorum nstde az çıktı zaten açılmamda 1cmden ilerlemedi dünki kontrolde suyum azaldı diye mecbur sunili doğum şimdi bakalım 🤔 ☺️