Aylin2011 Asya1314 teşekkür ederim canım değişik bir duyguymuş 2 kızdan sonra iki oğlan olacak kısmetse
Asya1314 Aylin2011 tek yumurta ikizimi daha zor olur dur tek hamilelige gore ama cok guzel bi duygudur allah kucaginiza almayi nasip etsin
Aylin2011 Asya1314 Kızlarımın Ayşenur Zeynep bebişlerimin Mustafa ve Ömer dedik ama daha kesinleştirmedik daha var zamanı😃
Rzemheri Asya1314 Çözümü olsun da yeter ki eminim çok dikkat edersiniz sağlıkla atlatırsınız bu süreci ☺️
Emine_2020_robin Benim son bir günüm kaldı 40. Haftadayım5. Hamileliğim ve bu sefer korkuyorum nasıl doğurucam diye bilmiyorum bu korku niye var inşaallah kolay doğum yaparım dua edin bana nolur😰🤲
Rzemheri Emine_2020_robin sağlıkla al bebeğini kucağına çok çok kolay olsun doğumun inşallah canım benim sakin kalmaya çalış stres olma panik yapma eminim çok güzel geçecek doğum 😍❤️
Asyaa02 mom02636 ben de istanbuldayım daha uyumadım ama hissetmedim. Tam uyudum geldi bu sefer de korkudan uyuyamıyorum
citlenbigim2212 Asya1314 ilk gebeliğim 22+6 olduk izmirin sıcağında içimde minik bir çikolata yetiştiriyorum 😊