Rzemheri Asya1314 Ah iyiyiz siz nasılsınız 😍 19+2 olduuk 🥳 hava aşırı sıcak 😥 Düşük tehlikemiz var yaklaşık bir aydır yatıyoruz
Nihalzydn Merve171214 yaa benimde ilk ve 23+4 üz😊 hafta olarak kendime yakın birini göremiyordum sevindim şuan da 😊
Asya1314 Ayssunn bende 34.haftamdayim bi oglum daha var uyumadi onun uyumasini bekliyorum o arada sizlere bi hal hatir sorayim dedim
gokcekocyigit07 Asya1314 ne yazık ki Türkiye’min 4 bir köşesi yanarken dünden beri geceler hiç iyi değil berbat haldeyiz 😭😭
Rzemheri Asya1314 Yaa Allah kolaylık versin inşallah sağlıkla atlatırsınız bu süreci 🥺 İlk kez duyuyorum su fazlalığını neden kaynaklanıyormuş acaba
Pirincveannesi Asya1314 ilk hamilelik 35+3 haftalığız hatta bebek doğdu butonumuzda geldi ama bizimkinde bi belirti yok henüz bol bol hareketlilik var maşallah 😂
Asya1314 Rzemheri neden kaynaklandigi belli degil.aba diyetisyene yonlendirdi cogu sey yasak dikkat etmeye calisiyorum
Rzemheri Asya1314 Çözümü olsun da yeter ki eminim çok dikkat edersiniz sağlıkla atlatırsınız bu süreci ☺️
mom02636 Asya1314 çok korkulu bi durumdayım deprem oldu az önce ve evde herkes uyuyor hala elim ayağım titriyor çok korktum😟