Nilsubatu Yasemin-bircan0 bana doktorum lansor verdi haftada 2 kere falan içiyorum yani bir gün içiyorum o beni 3 gün idare ediyor çok rahatlattı
eaktr Yasemin-bircan0 gaviskon içiyorum bende valla günde 4 ü buluyor artık çok arttı benimde 36+2 yim😭
[silindi] Yasemin-bircan0 sodayi dik kafana karnina hafif masaj yap gegir hic biseyin kalmaz ayni haftadayiz az once etten bi guzel yandi diktim kafaya mis gibi uzaniyom simdi yanma agri kusma yok şükür
Merve171214 Yasemin-bircan0 Benimde mide yanması var tek çözümüm yoğurtlu makarna oldu yiyince yanması geçiyor birde gaviscon şurup
bahtnurr1 Gastro duo galiba böyle bi mide için şurup var ondan alabilirsin eczaneden benzerleri falan da var gebeler için zaten . Anlık süt de keser dene istersen
Burcu4135 Tek carem pulcet diye bir mide koruyucu oldu son zamanlarda cekilmeyecek derece de yanma oluyordu tekrar basladım cok rahat ettim. Bebege de hic bir sekilde zararı yok. Tavsiye ederim bi doktorunuza sorun.
Busra333 Yasemin-bircan0 ahhh çok kötü ilk haftalar berbattı doktorum riske atamayız sadece gaviscon verebilirim dedi. 3 Şişe içtim hiçbir faydası olmadığı gibi kusacaktım artık şişeyi görünce bile igrenç. Suan 30 şu haftalara girince tekrar yanma başladı bendede soda içiyorum ilaçlık hale gelmedim henüz ama kötü olursam gaviscon hariç diğerlerini deneyebilirim