Hilkatkaradagli Kızlar nasılsınız ,nasıl gidiyor gebelik …Benim bel ağrıları ,kasılmalar ,bebek kendini topluyor bazen bacağıma ağrı yapıyo sizde durumlar nasıl ????
minikprensim Hilkatkaradagli bende de aynı uykusuzluk tavan, sırt ağrısı, kramplar hayırlısıyla doğum yapsak ta geçse hepsi
Elif5361 Hilkatkaradagli Geceleri vampir gibi ayaktayım halâ uyuyamadım 😁38+2 ne zaman gelecek diye bekliyorum 😌
iremgun Hilkatkaradagli işten eve geliyorum öyle yorulmuşum ki yemek yiyip yemek yapıp yatıyorum o yatışla sabah tekrsr aynı tempoya devam😀 hareket edin riskiniz yoksa hareket ettikçe ağrılar azalıyor gibi geliyor bana ama tabi doktorunuz bilir.
Mucize_anne32 Benimde aynii en buyuk sorunum uykusuzluk geceleri mafoluyorum ayaklarim suan agriyor heryerim ağrıyor uykum var ama deliksiz uyuyamıyorum 34+3 bizde
Hilkatkaradagli Mucize_anne32 Benim de cnm özellikle sırt kalça afedersin oturamıyorum ,uzanamıyorum kalkmak istesem çok zorlanarak bu erkek bebek hamileliği çok zormuş ya kızda böyle bu kadar degildim
Hilkatkaradagli minikprensim Aynen inşallah ya sağlıkla kucağımıza alırız arada bir doğum korkusu da eşlik ediyo😶
Mucize_anne32 Hilkatkaradagli Hilkatkaradagli benim kiz ama çok zorlandim sicak olmasa daha iyidi hava bugün kıyafetlerini yikayim dedim asayim kucucuk seyler balkonda ter su icinde kaldim cok sıcak daha bide bunların utusu var
Hilkatkaradagli iremgun Evet zaten son haftalar yürüyüş yapıyorum elimden geldiğince ama gebelik şekeri var birden vücudum güçsüz düşüyor titriyor sanki özellikle bacaklarım maşallah çalışıyorsunuz kaç haftalık sizin bende dükkana hep ugruyordum uyu yemek dükkana zaman nasıl geçiyordu anlamıyordum sonra bıraktım 🙂
iremgun Hilkatkaradagli aman o zaman dikkat edin boşverin havalarda çok sıcak birden şekeriniz falan düşer ya d açıkar o daha kötü yapar sizi. Dinlenmeye bakın bol bol. Aynıyız sizinle 34+5🙏🍀 Evet çalışınca zaman daha hızlı geçiyor sanırım ama artık ben de yavaştan izne ayrılacağım çok sıcak olmaya başladı yoruyor sıcaklar 😕
Hilkatkaradagli iremgun Yemek yiyince falan 1 saat sonra 200 lere yaklaşıyor diyet uygulamaya çalışıyorum sıvısı fazlaydı en son normal oldu ama doktor diyete devam dedi sıcaklarda meyve vs bile yemiyordum biraz saldım doğrusu bugün kontrole gideceğim ins aksi bir durum çıkmaz 24. Haftada yapmışlardı şeker yüklemesi o zamandan beri diyet yapıyorum çünkü 😶Bebeğimde bu sebeple biraz küçük kalmıştı sanki ins düzelmiştir 🙏 Evet ya biraz dinlenin derim sizde yormayın kendinizi 🙂
iremgun Hilkatkaradagli inşallah he rşey düzelmiş olur. Az kaldı sayılır a daha dikkat sonra her şey düzelecek🙏😊 bebiş doğduktan sonra meyve, tatlı acısını çıkarırsınız. Bakmayın ben de dikkat ediyorum nerdeyse tatlı hiç tüketmiyorum sıcaklarda falan çok sıkıntı yapabiliyor. Güzle haberlerinizi bekliyorum benim de kontrol cumartesi🍀 evet evet artık dinlenme vakti gelsin yavaştan sonra çok koşturacağız inşallah 😀