karahanzynep Kizlar aranizda zeka testi yaptiran varmi gebeliginde.doktor bebekte bi sorun varmi yokmu diye yapiliyor isteyen yaptiriyormus ama bnde istedim haliyle öle yada boyle hersey Allahtan tabi...
Bsa karahanzynep ikili test %100 net sonucu vermez. Sizdeki risk oranlarını söyler sadece. Çıkan sonuca göre daha net sonuç veren testler yaptırılabilir.
karahanzynep Benim iki tane düsugum oldu.birincisinde kürtaj oldum ikincisi kendiliginden dustu.doktor degistrdik enson.suan hersey iyi gidiyor sukur ama artkk herseyden endiselenir oldum malesef 😔
LtfiyeKarabacak Zeka testi dawn sendromu testi ve daha niceleri annenin ve babanın psikolojisiyle oynamak adına kurulmuş çark olarak görüyorum ben bunu ki bu testleri yaptırdığı halde dawn sendromlu doğan bebekler var Rabbim böyle taktir ettiyse kişi ne yapabilir ki ? Dahası akkıllı doğup aklı selim bir şekilde yaşayabilmenin garantisini mi veriyor doktorlar anlamıyorum Mevla hiç bir anneyi babayı bununla sınamasın tek yapabilicrmiz şey dua 🤲🏼 ben iki çocuğumdada test adına hiçbirşey yaptırmadım sevgiler
Ryurts Eger 40 yasin uzerinde degilseniz ve ailenizde de down sendromh veya herhangi turlu bir zeka hastaligi olan yoksa bu testin negatif cikmasi gerekirken pozitif ciktigi bile oluyormus. Ben Amerikadayim, burda yaptirmak cok yaygin olsa bile doktorum bana bu sekilde soyledi ve kesinlikle yaptirmayi dusunmuyorum. Ki down sendromlu ciksa aldircak miyim yani.. Rabbimin takdiri. Bence bu yukarda bahsettigim kategoriye girmiyorsaniz yaptirmayin. Dusunsenize pozitif ciktigini, aylarca uzuldugunuzu ve bebeginizin dogdugunda herhangi bir rahatsizligi olmadigini.. bence degmez..
karahanzynep Öle tabiki o nasil olursa olsun ondan vazgecmem bir anne evladina nasil kiyar dusunemiyorum down sendromlu olup aldiranlar varmis ama yapamam ben..