3MelekAnnesi3 Mizgin12345 yaa cok gecmiş olsun nasıl oldu biranda mı yoksa risk var mıydı zaten 😔😔 doguma mı alıcaklar
Mizgin12345 eskisehir8 gebeliği sonladirip bebegi alalım dedi doktor. Ama biz eşimle kabul etmedik edemedik 😔
gokcekocyigit07 Mizgin12345 Çok üzüldüm 😭 Allah sizlere de sabırlar versin, evlat acısı yaşamış bir anne olarak sizi çok iyi anlıyorum, dualarım sizinle ❤
Sevim21 Mizgin12345 bol bol su iç şimdi den başla su içmezse azalır ablamında oyleydi bebekte gerileme oldu doktor bol bol su içmesini söyledi içti çok şükür toparlandi
-PembePapatyam- Mizgin12345 geçmiş olsun inşallah toparlar 😟 malesef bende yaşadım çok zor süreçler hayırlısı
Sevim21 Mizgin12345 ona benzer dedi hatta ablam riskli gebelik yaşıyordu suyu bitmek uzereydiyki bebek gerilemiş bol su içti düzeldi çok şükür şuan 44 günü kaldı hayırlısıyla
Rumrumrum Mizgin12345 canım çok geçmiş olsun şuan bebek ne durumda yaşıyormu yani komplemi bitmiş yoksa azalmışmı
anne06__ Mizgin12345 havuç suyu amniyon sıvısına en çok benzeyen suymuş tüketin karpuz yiyin su için takdir Allahtan tabiki inşallah bir şey olmaz 🤲🏻🤲🏻🤲🏻