Guneyinannesi1 Bugün tetenoz aşısı oldm herkes ağrı sızı oluyor dedi fakat hicbisi yok valla aceba yanlış asi falanmi yaptilar hic bende ağrı sızı bisi yok 😆😆😆 tövbe yarabbim
_haziran Guneyinannesi1 ilk gün bendede olmadı ertesi gün gece kolumunüstğne yatamadım 3 gün sürdü sonra geçti
gokcekocyigit07 Guneyinannesi1 Bende de olmamıştı hiç bir dozunda hiç bir etki aynı tepkiyi bende verdim 😅😅
Seda_nrr Guneyinannesi1 MaşşaAllah de 😂 bende ilkini yaptırdım bişey olmadı ama sürekli koluma titretiyor gibi masaj yaptım hafif sızladığı oldu sadece🙏🏻 Yarın 2.ye gidicem bakalım ne olur
mucizebebek03 Guneyinannesi1 Bende bugün oldum canım ama benim kolum ağrıyor yaa az da olsa yarın daha da ağırlaşacak biliyorum 😌ne güzel sende hiç tepki olmamaış
Guneyinannesi1 mucizebebek03 valla kan aldılar benden enfeksiyon varmi tekrardan diye o kolum daha çok ağrıyor aşı kolum hic agrimiyor
Seda_nrr Guneyinannesi1 aminnn 😂 bide ben günümü unutmuşum 15 gün geçmiş üstünden sıkıntı olmaz inş 😂
mucizebebek03 Guneyinannesi1 benden kan aldılar kan kolu gayet sağlam her şeyi yapıyorum ama diğeri kötü hep sola yatarım ben bu gece nasıl yatacam bilmiyirum 🤷🏻♀️❤
Kartanesifts Ben 10 gün kıvrandım acıdan. 2. Dozu dün oldum üstüne yatınca yada dokununca hissediyorum ağrı bu seferde. Hemşire kişiden kişiye değişir senin kolun hassastı diye ilki agırdı dedi
Guneyinannesi1 Kartanesifts evet öyle soyledi hamilelikte 2 doz hamilelikten sonrada 3 dozmu 4 dozmuydu neydi bilgi verdi yani
Guneyinannesi1 Seda_nrr beni saglikocagindaki sekreter fircaladi valla ben 7 hafta gitmedim kontrole 😆