Euphoria Merhabalar 36+4 de ikizlerim dünyaya gelecek allah izin verirse. Cuma günü doğum yapacağım. Heyecan basmaya başladı. Yakın zamanda doğum yapan yada yapacak olanlar gelim sohbet edip heyecanımızı yatıştıralım. ☺
Bett_blog Euphoria bizde haftaya salı doğacağız Allah nasip ederse teyzesi ilk gebelik gebelik şekeri yüzünden sezaryen olucak çokca heyecanlı kaygılı mutlu huzurlu bi okadarda karmakarışığım😂😫🙈
Yasemin_35 Euphoria Ben de 22 haftasını doldurmak üzere olan bir ikiz gebeyim. Heyecanlandım bir anda. Hayırlı, sağlıklı doğumlar diliyorum🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Tavsiyelerinize açığım 😍🌸☺️
Asuman06 Euphoria lütfen bizlere de dua edin doğum esnasında. Ne güzel insallah bizlerde o haftaları görürüz. Erken doğumdan ve kuvezden okadar korkuyorum ki. Rabbım kimseyi.korktuguna uğratmasın.
Euphoria Bett_blog yaa evet heyecan tedirginlik bizi neler bekliyor düşüncesi hepsi bir arada. Sağ salim kucağımıza alalım inşallah 🤲🏼
Euphoria Yasemin_35 amin darısı başınıza inşallah sağ salim. Ben çok şükür rahat bir gebelik geçirdim ama şu son 10 gün için aynı şeyi söyleyemiyorum. Ayaklar şişmeye başladı göbek iyice rahatsız ediyor. Kızlarım için herşeye değer 🥰 yarın kavuşuyoruz inşallah 🤲🏼
Cankus Bende 33+5 çift yumurta ikizlere hamileyim ilk doğumum olacak ve devlette doğum yapicam size nasıl gun verdiler ben devlete randevu bile bulup gidemiyorum 😔
Yasemin_35 Euphoria Merhaba doğum yaptınız herhalde değil mi? Siz ve bebekler nasılsınız? Nasıl geçti doğumunuz?