Babyahu Sevtugm ben esmen öztürkoğluna gidiyorum riskli gebeler için bilemem ama çok ilgili bir doktor istersen bir görünürsün 🤗
Emdok Sevtugm ikiz gebelik yaşıyorum. Prof dr ebru tarım kesinlikle. Özel muayenehanesi var. Efsane bir kadın. Mükemmel bir hoca perinatalog zaten kendisi.
Sevtugm Drydgs suan aynı hastanede celal bey e gidiyorum. Fakat sürekli başka biri mi olsa diye düşünüyorum
Gizem2312 Sevtugm aylık 600 lira ziyapaşada yeri. Ama daha uygun yer derseniz güzelyalı hastanesi bayram bukanı da tavsiye ederim. 160 liraydı sanırım onun da. Ama perinotolog mu bilmiyorum bayram bey.
Drydgs Sevtugm Kız kardeşim hemşire o hastanede celal hocayı da çok beğeniyor herkes dedi ama ben kadın olarak esmen hanımı daha yakın hissettim deneyin derim Türkmen başı tıpta tek doktor kendisi ve çok ilgili bir bayan
Drydgs Sevtugm birde o hastane de bayram bukani tek geçerim bir çok ark riskli durumunda çok faydası oldu hastasına
Babyahu Drydgs benimde bugün kontrolüm vardı 18 haftalık tam 😊 detaylı ultrason için bilgilendirdi mi sizi diye soracaktım